Mediadrev, facebook om gilla tecken om kungens eventuella stripklubbsbesök

 

I går fick jag ägna mycket tid att förklara detta med facebooksidan om kungens strippklubbsbesök. Jag sa redan tidigare till VF att jag försökt ta bort gilla tecknet men att det inte gick. Jag blev riktigt förolämpad av ett Radioreportage blev hånad för när det gäller att kunna ta bort mitt gilla tecken.
Det lät ungefär som så av reportrarna att nu ska vi pröva att gå med och det lät så spännande och sedan så gick det också bra för reporten att gå ur. Den delen lät som om att jag inte hade förstått det och borde själv kunnat gå ut.
Gå själv in och gilla vad som helst så kan du själv se att du kan gå ur och vad säger
Jag sa redan på morgonen att det var det som var problemet att jag inte kan gå ut trots att jag kunde gå ur alla mina andra gillanden. Så att håna mig för att jag inte kunde gå ur just den delen var vad jag sagt.
Jag visade i går hur man kunde gå ut allt vad man lagt in men inte den om kungen där jag hamnat som en som gillar sidan. Jag tycker faktiskt att Radion hade ett lågvattenmärke när det gällde det reportaget och ringde upp och klagade men få rättelse i Radion och också i de allra flesta medierna är en hopplöshet.
De flesta som sysslat med datorer vet att när du är lagt ut något på dina egna sidor på nätet så kan du också ta bort det och det visade sig att allt jag la in så kunde det tas bort. Jag skulle kunna skriva flera sidor om vad jag tycker om VF så har jag inga problem med det men alltför många gånger har det varit svårt att få reportrarna att förstå liksom att få rättelse.
Det  var dock bra att jag även fick visa detta för Ove Fredriksson på VK, han tog upp det i dagens tidning och hans kommentar till mig  lät väl ungefär som så. Ja man kan ta bort det man lagt ut
Dessutom är det än en gång märkligt hur andra media kör på med  sina drev utan att kolla källan eller ens förstå hur det kan vara. Tur att man har ork att ägna tid att tala om hur media egentligen kör sina drev. Jag förstår däremot inte vad som ligger bakom den typ av förföljelsekampanjer som en del kör gentemot mig. Är det tacken för att jag alltid ringer upp när de sökt en så får man väl sluta med det.
Däremot så är det kul som igår när jag var på travet och träffa oerhört många som hörde på det samtal jag förde med VF och vad jag sa och de får väl själva bedöma det som stod i dagens tidning är den stora delen samtalet handlar om.
Jag kan väl också så här säga ett många företag fungerar varför den artikelserie som VK har om Umeås utveckling är så negativ när det är så mycket som är positivt som händer och det allt är gnällspikarna eller de som är emot som kommer till tals och de frågar sig om det är lönt att köpa tidningen i framtiden
 Att sedan börja agera mot facebook tror jag däremot är meningslöst där man ser bland annat hur Mankell råkat illa ut och jag vet också att det finns personer som det är öppnat konto för men där det inte har varit den personen. Det vet jag för jag pratat med dem och frågat och Margot Wallström är en sådan person där det stått att det varit hon men som varit en falsk Margot. Jag vet många fler så det är en sak för facebook att ordna.
Det blev långt men mina bloggläsare vill jag ge denna bild

10 kommentarer

  1. Rådström

    Jag tycker bara det är tråkigt att du inte kan ta debatten om att gruppen egentligen inte står för något kvinnoförnedrande. Vi medlemmar tycker helt enkelt att om Kungen nu gick på strippklubb på 70-talet har det ingen som helst förankring idag och vi är trötta på media som försöker sälja detta som nyheter. Han är väl också människa?

  2. Rut Svensson

    Du ska inte skämmas. Stå för vad du har gjort.
    Inte ska någon feminist få dig att rygga för dina misstag?

  3. Lennart Holmlund

    Svar till Rut Svensson (2011-06-10 16:36)
    Jag står för vad jag gjort, eftersom jag inte tryckt på Gilla knappen. Vet du att många sagt till mig att om Lennart tryckt på detta gilla så har han stått för detta och det har de rätt i. Däremot tycker jag media är iulla ute när de är ute och marknadsför saker som kommer från grova brottslingar om man ska tro media själva, gangsterkungar skriver dem. Det finns många människor runt om i världen som utsätts för utpressning. Det är väl ingen hemlighet att det snart går att göra konstgjorda bilder som är svåra att se om de är äkta eller falska, men det kommer fram förr eller senare och de media som far fram med lögner borde straffas oavsett om det är kungen eller en artist

  4. Lennart Holmlund

    Svar till Rådström (2011-06-10 15:13)
    Jag debatterar bara om jag tryckt på gilla knappen eller inte och i samtal har jag sagt vad jag tycker om detta. Först så är det kungen som får göra upp detta med sin fru, har han inte gjort något olagligt ska han inte hängas ut utan då ska de som nyttjar gansgnsters hängas ut. Jag tror inte på monarkin så jag bryr mig inte själv så länge inte han gör något som är brottslig handling och skulle straffas om han inte var kung

  5. Lennart Holmlund

    Svar till Rut Svensson (2011-06-10 16:36)
    Rut för mig och varför jag agerar är att jag tycker det är fel att media sprider en massa lögner. Agne Hörnestig kommer nog att få svårt att prata med mig. Däremt fundrar ajg över varför partiet ska ha en ett utgivningsbevis för en sådan blaska som Folkbladet. Det är ingen sossetidning annat än på ledarsidan, i överig bedriver man förföljelse av sossepolitiker

  6. Joakim Jansson

    Det är synd att du får så mycket skit. Vad gäller media så har dom ingen förståelse och har aldrig försökt förstå något heller, bara det ger läsare och pengar så skiter dom i resten, tyvärr.

  7. Dam från huvudstan!

    Hej, jag är inte kändis eller politiker men har råkat ut för dilemmat att inte kunna ta bort mig från gruppen ”vafan låt kungen…” Det blev för låg nivå på diskussionerna där tyckte jag o tog bort mig men gruppen är ändå kvar på min egen sida…DEN GÅR INTE BORT! Skumt!! Så jag löste det genom att göra ALLA mina grupper osynliga för alla utom mig själv. Det var enda sättet, tyvärr. För övrigt gick jag med i den där gruppen enbart för att jag är mot häxjakten som tidningarna driver och läser men gruppens info så ser man vad den står för! Kära journalister! Skriv om korruptionen i landet istället o om människor som far illa på grund av att det sociala skyddsnätet inte fungerar och dyl.. sluta bete er som neandertalare!
    Du Lennart, du har inte gjort något fel, det behövs inga fler förklaringar. Du har gjort vad du kan, det där är inte värt att lägga mer kraft på, jag skulle nonchalera media i fortsättningen vad gäller den här saken. Njut av sommaren! Ciao 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.