Sverigedemokraterna har en mörk främlingsfientlig människkosyn

 

Nu har det än en gång bevisats att Sverigedemokraterna är ett rasistiskt och främlingsfientligt parti. För när man läser vad Sverigedemokraternas kommunpolitiker i Varberg säger så är det en mörk syn de har på andra människor och att alla människor inte har ett lika värde.
Erik Hellsborn heter Sverigedemokraten och han skyller massakern i Norge på islamiseringen.
”Om det inte funnits någon islamisering eller massinvandring hade det inte funnits något som triggade Behring Brevik att göra som han gjorde ” skrev kommunpolitikerns för Sverigedemokraterna på sin blogg.
Visst har man anledning att bli mörkrädd när man ser att sådana personer sitter i beslutande församlingar i Sveriges kommuner
Han har förtydligat sig i Hallands nyheter att ansvaret ligger självklart på gärningsmannen men man ska diskutera de bakomliggande orsakerna som drev honom så var det ju mångkulturen.
Det här talar för vilken människosyn som Sverigedemokraterna har och vi har ännu inte hört att partiledningen tagit avstånd från detta. Det gäller att vi alltid pratar och diskuterar alla människors lika värden oavsett, ras, hudfärg, religion. Alla människor har ett lika stort värde tänk på det.

4 kommentarer

  1. Krister Klermalm

    Tänk ifall det fanns ett Regiondemokraterna parti som förespråkar att det ska inte komma invandrare ifrån andra län. Ja, man kan ta ytterligheter kring invandringsfrågan och religionernas existens. Varför kan vi inte ändra i grundlagen att det ska gälla livsynfrihet istället för religionsfrihet. Då utesluter vi inte de andra livsåskådningarna.
    Nä det är endast ett dåligt integration som gäller, alltifrån diskriminering i huvudtaget till kunskap höjande insatser över lag som krävs. Och även fler bitar för ett mer jämlikare samhälle för alla medborgare i vårt land.

  2. Leif

    Så länge Jan Hägglund sitter i kommunfullmäktige har ju även vi en person i våran stad som anser sig sitta över lag och ordning. Känner en som blev förföljd och trakasserad av Hägglund och hans gelikar. Tänk att man aldrig ser några spöken till vänster, bara till höger. Skrämmande hur det fungerar.

  3. Torbjörn Boström

    Till Krister!

    Hoppas att det bildas ett sådant parti i Stockholm. Hur länge överlever då Stockholmarna.

  4. Lennart Holmlund

    Svar till Leif (2011-07-26 12:19)
    Det har du fullständigt rätt i men nog måste du hört mig säga att han är en person som står för den väpnande revolutionen, i god anda från Trotskij

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.