(C)i Umeå försvarar regeringens beslut om migrationsdomstolen (M) Inte

Jag ser att alliansbrödern i Umeå har olika uppfattning om migrationsdomstolen. Ågren är mera inne på min linje att det inte fanns några sakskäl till lokaliseringen till Luleå och så här skriver han i sin blogg

"Regeringen väljer alltså att bortse från sakskälen, och väljer Luleå istället för Umeå. När det gäller domstolsfrågor så borde man väl fokusera på sådant som rättssäkerhet och kompetensfrågor, snarare än regionalpolitik?"

Centerns Mattias Larsson han försvar i stort sett regeringens beslut och det visar på att det är centerpartiet men självklart några fler partier som varit emot Umeå som lokaliseringsort. När det gäller synen på domstolar tror jag inte och tycker inte det är en fråga för migrationsverket utan de ska se till att den verksamhet som de redan har fungerar.

Det finns flera kommuner som varit tveksamma då man har sett att de har haft vårt att se till att kommuner som mottagit.flyktingar fått ut de ersättningar de har rätt till. Jag tillhör de som litar på Domstolsverket då det gäller att se till att man har ettt fungerade domstolsväsende.

Får vi reda på hur de andra borgliga partierna i Umeå agerat. Jag undrar varför Folkpartiet har varit ovanligt tyst eller är det som jag misstänkt att det är centerpartiet legat bakom

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.