50 % tror att Annie Lööf skadar centerpartiet….

50 % tror att Annie Lööf skadar centerpartiet. Det är självklart ett tydligt tecken att hälften av alla väljare tycker att hon skadar centerpartiet. Det visar en undersökning som Demoskop gjort åt Expressen.

Bara 5% tycker att Fredrik Reinfeldt skadar moderaterna och 8 % att Stefan Lövfen skadar socialdemokraterna. Det här säger ju att hennes förtroende är lågt när så många tycker att hon skadar sitt eget parti.

Det är drygt ett år till valet och den politiska kartan kan förändras i grunden om både centern och kristdemokraterna åker ur riksdagen. Man har svårt att se att Anders Sellström ska få sitta kvar i riksdagen då han aldrig här på hemma törs prata om deras politik utan ställer frågor om helt annat och vill göra gällande att just jag inte ska kunna vara engagerad utanför kommunen.

Det här visar väl också att blockpolitiken borde gå i graven och jag är ganska säker på att centern har haft bättre siffror utan alliansen för där har de dessutom valt att bli det mest liberala partiet långt ute på höger kanten först med Maud och den vägen har Annie Lööf förstärkt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.