Varför ökar främlingsfientligheten

Varför ökar främlingsfientligheten. För mig är det helt obegripligt egentligen. Jag har funderat över om inte i stort sett de flesta restauranger åtminstone i Stockholmsregionen fick slå igen utan invandrare. De tar de jobb som inte svenskar tar men varförNu tror jag man kallar även flyktingar med det blir man inte förrän matt fått asyl, ett system som tar lite lång tid. Ibland blir det aktioner för att vissa agerar för en asylsökande, men jag vill att det är skälen för asyl som ska gälla. När det gäller invandrare är tror jag säkert att många arbetsplatser platser inte skulle kunna ha öppet på grund av hygienbrist på grund av personalbrist bland annat för att städa. Många har kommit som arbetskraftinvandring då företag inte fått tag på folk trots arbetslöshet och velat flytta för att få ett bättre liv.

Undrar hur många invandrare som har Donald Trump som arbetsgivare jag är säker på att det är många. Hans främlingsfientlighet liknar nästan Hitler för då var det välutbildade som blev hatobjekt. Det är samma med Jimmy Åkesson han drar likhetstecken mellan att alla muslimer är terrorister vilket är helt fel och det hör man numera även Moderatledaren snudda vid.Jag trodde aldrig att jag skulle uppleva att moderaterna skulle sätta sig i knät på Jimmy Åkesson. Annat var det på Reinfeldts tid med de nya moderaterna då skulle man öppna sina hjärtan. Nu är moderaterna riktigt tillbaka i den gamla högern

12 kommentarer

  1. arbetare

    Lennart Holmlund .
    Gör ett besök under kvällstid i Bergsjön eller Rinkeby kanske du förstår varför många är negativa till den invandringspolitik som tidigare förts , där vi okontrollerat har vräkt in barnfamiljer blandat med hemvändande IS-krigare och andra jihadister .
    Det har inte funnits varken förläggningar eller arbeten till alla dessa nyanlända , det finns en gräns för hur många bidragsfinansierade pizzerior man kan ha i samma ort och arbetsmarknaden för analfabetiska herdar från Somalien är begränsad till kamelprojektet i Gbg .
    Våra egna ungdomar som får köa i tio år för en lägenhet reagerar givetvis med ilska då 1000-tals nyanlända går före i kön och de själva hamnar ännu längre ifrån ett eget boende .
    De flickor som får utstå trakasserier från män med en kvinnosyn som ligger 1400 år efter den västerländska blir inte heller särskilt glada över invandringen .
    När media dessutom genomgående struntat i att ta upp de problem som uppstått i ”utanförskapsområden ” och förläggningar för att inte gynna SD har folk tröttnat på lögnerna och sökt sig till alternativa media eftersom de speglar verkligheten bättre .
    Som exempel kan vi ta ett knivöverfall 2016 på flyktingboendet nära mig som VK:s reporter vägrade att skriva om eftersom ” det saknade allmänintresse” .

    Tror du verkligen att folk röstar på SD för att de tycker att detta parti har rätt i allt ?
    Självklart inte , folk röstar på SD för att visa sitt missnöje mot de andra partierna , ungefär som när amerikanerna röstade på Trump för att slippa den korrupta ” pay-to-play-Hillary ” .

    Att du skriver som du gör bevisar att du lever i en bubbla och borde vidga dina vyer lite grann .

    Börja med att titta på Youtube ,sökord Mona Walter eller rinkeby

    Vore du intresserad av att minska främlingsfientligheten borde du genom ditt politiska kontaktnät verka för direktutvisning av alla de som begår brott under asylutredningens gång , som det är nu verkar vi spara på våldtäktsmän och rånare medan utvisar barnfamiljer och sjuka tanter .

    Vi behöver definitivt inte importera några afghanska våldtäktsmän och knarkare eftersom det inte råder någon brist på svenskfödda sådana , för varje överfall som begås av dessa ”ensamkommande” får SD ett gäng nya väljare och det tycker du väl är onödigt , eller hur ???

    Sammanfattning :
    Vi har släppt in fler än vi haft kapacitet för vilket lett till långa handläggningstider , fri invandring från IS och andra terrorgrupper och ett rent elände för alla de som förvarats i gympahallar och skolmatsalar utan större hopp om framtida egen försörjning .

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Du blandar äpplen och päron så det stänker mellan invandring och flyktingar och kostander. VAd tror du en svensk som gått 19 år i skolan kostar, jag säger bara att du vet inte vad du pratar om. De som invandrar till SVerige de måste får arbetstillstånd och att det finns inga här som tar eller kan de jobben. De som kommer hit utanför EU ska ha ett arbetstillstånd och kunna ta det jobbet som ett företag söker.
      Flyktinar är något helt annat utan de flyr från ett land av någon orsak och söker uppehållstillstånd. Det är ungefär häften som får detta men många andra ska utvisas gömmer sig och många grupper bildas för enskillda personer men glöm inte bort vilka pengar vi kostar på varje unge i SVerige upp till runt 19 års ålder, det är förskola, grundskola, gymnasieskola och sedan lite till för de flesta . Många av de som kommer hit har många steg bättre utbildning än de som inte har något alls. Snabba upp all hantering så de kan komma i jobb. Jag tro ratt det är många branscher som skulle tappa jobb om vi inte haft invandring. Gå på en restaurang i Stockholm och fråga hur många invandrare de har som städar och hur många som jobbar i resturangen då ser du att den skulle inte överleva utan den arbetskraften. När det gäller brott så är det olika för inom och utom EU m
      när det gäller de som döms

  2. Alen

    ”Tucker Carlson konstaterar avslutningsvis att svenskar hellre förstör hela sitt eget land än riskerar att bli kallad “rasist”. Och ännu en gång får vi klart för oss att det är i utländska medier den verkliga situationen i Sverige kan debatteras utan skygglappar, relativiseringar och politiskt korrekta floskler.”

    Fakta väger alltid tyngre än åsikter.

    Mvh Fd Rinkeby bo Alen Seth

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Jag tror att det är brister i vad det kostar att utbilda en så kallad svens till ett jobb. Vi har kostander för 6 år i förskolan och 12 med gymnasiet och måna som kommer hit har ganska bra utbildning

  3. Medel Svensson

    Ja du kära Lennart Holmlund jag tror inte att 20% av svenska befolkningen är rasister.Ändå röstar dom på Sverigedemokraterna..vad tror du de beror på.Min gissning är att alla andra partier inte vågar röra i frågan om invandring och svenska folket tycker att nu får de vara bra vi kan inte ta hand om alla som kommer hit.Plus att de förmodligen kostar Sverige oerhört stora summor pengar.Medan tex våra gamla som betalat skatt hela sitt liv har en usel vård.Jag tror att om tex sossarna var lite striktare i sin syn på invandring och vågade prata om problemen som det faktiskt medfört skulle man ta tillbaks alla röster från Sverigedemokraterna.Jag är socialdemokrat och har alltid varit och kommer att förbli…Men i invandringspolitiken tror jag att många håller med Sverigedemokraterna i många frågor…Men jag skulle aldrig rösta på de partiet.Därför önskar man att de parti man alltid röstat på kunde inse att de faktiskt är mycket ”vanliga”människor som gått över på grund av dessa frågor.Lite hårdare och ta tillbaka 10% av rösterna från SD.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Jag tror inte vi klarar av att få folk till de jobb som många invandrare har idag. De flesta har ju en utbildning i någon form och vi har tolv för en som går ut gymnasiet och då har de haft kostander även för skolan. Jag tror felet är att ingen talar om vad det kostar att utbilda en unge Sverige

  4. GenesisP

    Du är föremål för diskussion på nätforumet Flashback. Många onda, och bruna krafter, som går på högvarv där. Det vore skitcoolt om du ville ägna ett inlägg på din blogg åt att besvara deras nasserier. Alla vet ju hur Hitler kom till makten på 30-talet..

    Peace and love!

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Jag läser aldrig Flashback och kommenterar inte på bloggen de som har Rasim i sina inlägg för de får man egentligen inte producera

  5. Geir

    Kostnader för svenskarnas barn betalas via skattemedel som deras föräldrar betalat in.
    Flyktingarna har inte bidragit med en krona när de kommer hit, men ska ha full tillgång till välfärden.
    Försörjningsstöd, bostadsbidrag, barnbidrag samt alla andra samhällstjänster.
    Förstår du skillnaden?

    Om nu dina teser stämmer så skulle Malmö,Södertälje, Borlänge med flera invandrartäta kommuner vara ekonomiska föredömen, är de det tycker du?

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      De kommer ju att betala igen över tiden, det har finnarna gjort, det har den som kom från gamla Yugoslavia Titos land och företag tar in så kallad arbetskraftsinvandring där det finns brist på folk. Har inte de fått tag i folk kanske företaget flyttat utomland. Har de barn och får jobb betalar även de som vi gjort till skolgången och även för framtida älderomsorg

  6. En vän

    Hej! Vilket vackert inlägg, min vän. Kämpa vidare, nazisterna får aldrig vinna. Hitler var ingen snäll man. Så Sverige blir ingen snäll plats med nazisterna vid makten. Sverige har tagit ett stort ansvar, det är mycket bra.

    Kämpa vidare, Lennart! Du behövs!:)

    Mvh

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.