Anders tankar om politik

Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar i dag.

Idag sörjer jag med den anhöriga till de som dog på MH17.

Det är med stor sorg jag kan konstatera att Malaysia Airlines nu inom loppet av några månader förlorat 2 passagerarplan fulla med passagerare. Mina tankar och min bön tillägnas därför alla anhöriga till de som förlorade sina liv i dessa 2 olyckor.

Jag har under en lång rad av år bott i detta underbara land som kallas Malaysia och vet därför hur incidenter som dessa drabbar landet. 

Malaysierna är ett fredligt folk som älskar livet, gästvänliga, nyfikna och öppna för nya bekantskaper. Att då drabbas av olyckor som dessa drabbar därför alla medborgare i landet på det ena eller andra sättet.

Sedan kan jag inte låta bli att fördöma de som för närvarande för krig i Ukraina. Jag kan inte förstå varför rebeller ska försöka bryta sig ut från landet Ukraina som varit ett eget land allt sedan Sovjetunionens fall.

Tycker dessa individer att de hellre vill vara ryska än ukrainska medborgare vore det enkla valet istället att flytta till Ryssland.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.