Anders tankar om politik

Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar i dag.

Valet närmar sig med stormsteg.

Så är det snart dags, bara en dryg månad kvar till vad som kanske är det viktigaste valet på många år. Det är genom din röst i detta val som du kan vara med och forma hur Sverige ska se ut de kommande 4 åren, och även långt in i framtiden.

Detta val är i mångt och mycket ett val mellan KÄRLEK och GIRIGHET. Vilken av de 2 ligger närmast ditt hjärta?

Jag tror att de allra flesta likt mig önskar vara närmare kärleken än girigheten, och att de allra flesta anser sig själva vara kärleksfulla och ödmjuka människor.

Är så fallet finns inget annat alternativ än att rösta Röd/Grönt i det kommande valet!

Vad Sverige behöver är en politik som ser till alla människors bästa, detta oavsett om de är arbetande eller uppbär pension, sjukpenning eller A-kassa.

Jag vill bestämt hävda att Alliansens politik drivs av girighet, och som bevis för detta tar jag effekten av alla de politiska beslut som fattats under Alliansens år vid makten.

Arbetslinjen, jobbskatteavdrag på bekostnad av sjuka, arbetslösa och pensionärer, avreglering och utförsäljning av statliga och kommunala bolag etc. etc.

Listan kan göras nästan hur lång som helst men i grund och botten så gynnar alla beslut som fattats det egna egot på bekostnad av hela kollektivets välbefinnande.

Jag säger det därför en gång till! Innan du går och röstar bör du som väljare först och främst bestämma dig för om du vill stå kärleken eller girigheten närmast? Gör sedan en bedömning av vilket parti som som bäst tillgodoser ditt val och rösta därefter. Rösta med både hjärta och hjärna.

Lycka till med ditt val, och kom i håg verkligheten är som min tagline säger:

”Hemligheten till en framgångsrik morgondag finns gömd i de beslut du fattar idag”

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.