Anders tankar om politik

Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar i dag.

Snart kan vi på allvar skrota Arbetslinjen.

Förhoppningsvis är arbetet med att forma nästa regering strax avklarat så att vi på nytt kan börja ägna oss åt att driva politik, och åstadkomma efterlängtad förändring.

En av Stefan Löfvens absolut första åtgärder måste vara att skrota det Alliansen kallar Arbetslinjen!

Arbetslinjen ärt den enskilt största orsaken till SD’s väljarframgång. Genom att envetet hävda arbetslinjen har Alliansen effektivt skapat utanförskap och osäkerhet bland svenska folket.

Arbetslinjen har kastat ut sjuka människor från sjukförsäkringssystemen, kastat ut arbetslösa från a-kassan i stället för att jämsides med a-kassa ge dem utbildning som leder till arbete. Dessutom har arbetslinjen fått många svenska kommuner att gå på knä i och med att man flyttat över statliga kostnader på landets kommuner.

Därför är det nu dags att inleda arbetet med att återskapa välfärdsnationen Sverige!

Detta görs bäst genom att med en politik som aktiv och resolut återuppbygger våra välfärdssystem till sin forna glans.

Vi måste se till att Sverige i god tid innan nästa val har en stark offentlig sektor. En offentlig sektor driven av behov, inte efterfrågan. En offentlig sektor som är finansierad av skatter, inte vinstintresse.

När sedan det svenska samhället återgår till det som historiskt varit dess normala läge är jag säker på att de väljare som i detta val lämnade de etablerade partierna för SD kommer att återgå till sin normala hemvist.

Det är dessutom dags för svenska folket att inse att det bara finns ett Arbetarparti, och det partiet heter Arbetarpartiet Socialdemokraterna. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.