Anders tankar om politik

Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar i dag.

Tack Lennart!

Dagens blogginlägg blir en hyllning till Lennart Holmlund och hans gärning inom Umeå politiken.

Även om media, partikamrater och politiska motståndare vid olika tillfällen ondgjort sig över Lennart’s raka sätt att vara och förhålla sig måste man förstå att han alltid handlat utifrån sin egen magkänsla. Måhända har ordvalet inte alltid varit det rätta, men utan att känna honom på djupet är jag ändock säker på att allt som är sagt och gjort är gjort med ett kärleksfullt och rent hjärta.

Jag ser Lennart som den person som alltid sätter Umeå’s och partiets bästa framför sitt eget bästa, och min uppfattning är att både Umeå och politiken behöver människor som honom. Politiker som utan längre eftertanke vågar uttrycka sina spontana reaktioner vad de än månde vara.

I dagens värld där politiken präglas av ”streamlinade” politiskt korrekta ”Politiska broilers” är politiker som Lennart mycket viktiga. Lennart har som jag ser det på ett bra sätt lyckats personifiera ideologisk övertygelse parat med viljan att alltid göra det som är bäst för Umeå som kommun.

Jag är helt säker på att han kommer att vara saknad och hoppas därför att han fortsätter att även framledes vara den Lennart Holmlund som aktivt deltar i debatten och ger den sin egen prägel.

Än en gång: TACK LENART och må din glöd aldrig falna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.