Anders tankar om politik

Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar i dag.

Idag blir jag 150!

I och med detta inlägg har jag nu gjort 150 inlägg sedan starten i början av oktober. De allra flesta handlar om politiska spörsmål både i stora och mindre frågor. I dag ska jag dock göra ett undantag.

Undertecknad ska alldeles strax åka för att äta julbord med mina underbara arbetskamrater, en av årstidens alla höjdpunkter.

Tänk att få umgås med kollegor under lättsamma förhållanden och få en chans att lägga arbetet åt sidan och bara hänge sig år njutning och nöjen!

Självklart hoppas jag att jag under dagens aktiviteter ska klara av att reflektera så mycket jag bara kan av Guds rena underbara kärlek. Julen är om något kärlekens och hoppets högtid och jag hoppas att alla ser det på samma sätt som jag.

Min uppmaning till alla är därför att möta denna jul med kärlek, omtanke och omsorg om våra medmänniskor.

God 3:e advent alla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.