Anders tankar om politik

Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar i dag.

Sverigedemokraterna ägnar sig åt urkundsförfalskning.

SD står upp och försvarar den kampanj de bedriver i Grekland och 5 andra länder där de delar ut flygblad med falsk information – Inte nog med att informationen är falsk – SD ägnar sig dessutom åt urkundsförfalskning när de undertecknat flygbladet med ”Svenska folket”.

Att förfalska eller underteckna något med ett annat namn än ens eget är urkundsförfalskning något som regleras i 14 kapitlet – 1§ i brottsbalken.

Att det SD gjort är att betrakta som urkundsförfalskning råder inga tvivel om – Allt man behöver göra för att förstå att så är fallet är att läsa lagen.

Jag har aldrig givit mitt medgivande till SD att använda mitt namn i undertecknandet av sina dokument och/eller informationskampanjer – Att de har fräckheten att göra så genom att använda uttrycket svenska folket av vilken jag som svensk medborgare är en del är således ett lagbrott – Dessutom ett lågvattenmärke och ytterligare ett i raden av bevis för att SD inte respekterar varesig demokrati eller demokratiska spelregler.

Därför förväntar jag mig att berörda myndigheter reagerar och reagerar hårt och straffar SD för detta brott.

Därför uppmanar jag JO och övriga instanser att förbereda en gruppstämning mot SD för det begångna brottet. Dessutom ska de ansvariga straffas för brottet – Straffet för urkundsförfalskning är för övrigt fängelse i upp till 2 år.

”Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar idag”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.