Anders tankar om politik

Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar i dag.

Alf Svensson ger flyktingdebatten en högre dimension.

Jag rekommenderar alla som läser min blogg att följa länken längst ner i inlägget för att läsa en debattartikel den före detta KD ledaren Alf Svensson skrivit på DN Åsikt. Hans artikel ger som jag ser det en ny och helt rätt dimension på hela flyktingfrågan.

Trots att jag skrivit åtskilliga inlägg i ämnet har min grundinställning alltid varit att vi måste vara kärleksfulla och inte vägra att ta emot människor som har genuina asylskäl. Både FN konventioner men framför allt KÄRLEK gör att vi inte har något annat val.

Människoliv ska inte värderas i ekonomiska termer – Alla MÄNNISKOR ÄR LIKA MYCKET VÄRDA – Det är till och med inskrivet i vår Socialdemokratiska ideologiska plattform. Det är därför jag kommit med ett antal förslag som gör att vi kan leva upp till vår ideologi och vara trogna värderingarna men otrogna mot metoderna. 

Det är just baserat på KÄRLEK och respekt för MÄNNISKORS LIKA VÄRDE jag envetet framhärdar att vi måste skapa EU gemensamma regler på området och dessutom skapa en EU gemensam mottagningsenhet där vi kan skilja de med genuina asylskäl från de som inte har det.

KÄRLEK och respekten för mänskligt liv ger oss inget annat val – KÄRLEKEN är gränslös – Därför säger jag på nytt – Läs Alf Svenssons inlägg och ta er sedan ordentligt med tid på att reflektera på vad en man med stor och bred livserfarenhet faktiskt försöker säga med det han skrivit.

http://asikt.dn.se/asikt/debatt/civilisationens-rost-har-tystnat/

”Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar idag”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.