Anders tankar om politik

Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar i dag.

SD’s Åkesson tycks tro att han är Gud!

Det börjar nu visa sig mer och mer att SD precis som många påstår är ett rasistiskt parti. Både Åkesson och Jomshof pratar nu öppet om att dra in beviljade uppehållstillstånd och skicka tillbaka människor dit de kom från. Jomshof säger att han tycker t.ex. att afghaner inte är ”riktiga” flyktingar och att de därför ska skickas tillbaka till Afghanistan.

Man kan ställa sig frågan vem Jomshof och Åkesson tror att de är? Är de Gud och Jesus?

När jag i tidigare inlägg skrivit om att det är precis saker som dessa som är SD’s agenda är det många SD anhängare som hävdat att så icke är fallet – Något som nu kommer på skam i och med dessa herrars utspel.

SD vill förutom att stoppa invandringen helt och håller för andra än vita Europeer med rätt härkomst och utbildning precis som jag tidigare sagt skicka tillbaka de invandrare som redan kommit till vårt land. I deras agenda om man studerar SD’s historia finns till och med intentionen att skicka tillbaka de som blivit svenska medborgare.

Den som läser deras gamla program och vad de sagt kan till och med se att man vill upphäva de äktenskap som ingåtts mellan svenskar och människor av annan etnicitet – t.ex. thailändare och afrikaner och skicka tillbaka den som inte är etnisk svenska genom att dra in medborgarskap och uppehållstillstånd – Allt detta med motiveringen att blandäktenskap förstör ”renheten” i den nordiska rasen.

Vad han sedan avser göra med de barn som är resultatet av dessa blandäktenskap kan man bara sia om – Men oavsett vad de avser göra med dessa så är tanken på hur dessa ska behandlas skrämmande.

Det är historiska utspel som dessa som tillsammans med dessa nya utspel får mig att ställa frågan om SD och dess partiledning tror att de är Gud och därför kan bestämma vad som är kärlek och inte.

Äktenskap ingås i min värld därför att människor gifter sig med ömsesidig KÄRLEK som grund. Att kärleken är blind är ett uttryck som använda ofta i dessa sammanhang och det är det uttrycket vi ska anamma när vi värderar andra människor.

En människas etniska ursprung har ingen betydelse för hur och vem den människan är i ord och handling – Alla människor är lika mycket värda och alla människor föds goda och fulla av kärlek, Vad en människa utvecklas till när det handlar om egenskaper och värderingar är inte medfött utan en effekt av hur de uppfostras och vilken omgivning de växer upp i.

Det är därför hög tid att SD inser detta och börjar se på alla människor som just människor och en levande varelse som förtjänar samma respekt oavsett vart denna är född.

Åkesson vill undersöka om det är möjligt att dra in redan beviljade uppehållstillstånd och medborgarskap för invandrare – För egen del tycker jag att vi borde undersöka om det är möjligt satt dra in det svenska medborgarskapet för Åkesson och alla andra som bär på samma rasistiska värderingar som honom – Detta så att vi kan skicka alla dessa till det land vi anser lämpligt – Ty i Sverige har dessa rasister inget att göra.

Sverige ska även fortsättningsvis vara ett öppet och välkomnande land där alla behandlas lika och landet där olika etniciteter kan leva tillsammans i högönsklig välmåga.

”Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar idag”

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.