Anders tankar om politik

Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar i dag.

Semester!

Jag vill med detta inlägg önska mina följare och alla andra ett riktigt Gott Nytt År!

För egen del åker jag idag på semester till Kamerun med familjen – Detta för att träffa släkten och alla vänner som jag inte sett på länge – Dessutom för att ladda batterierna inför den politiska kamp som är nödvändig för alla oss som önskar bygga ett bättre och mer JÄMLIKT Sverige.

Därför kommer jag att ta semester även från bloggandet och vi ses och hörs igen under den senare halvan av januari.

Ha det gott vänner!

”Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar idag”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.