Anders tankar om politik

Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar i dag.

Skönt att Hans har rett ut det falska ryktet runt Västra Länken.

Det är skönt att min partikamrat – Umeås kommunalråd Hans Lindberg rett ut frågan om Västra länken och det falska rykte som sa att byggandet av den var i fara.

Den fråga som nu återstår att rada ut är vem som startade detta falska rykte och varför?

Sannolikheten för att sanningen ska komma fram är dock liten så därför bör vi snarast lägga detta bakom oss och koncentrera oss på alla de viktiga beslut som måste tas för att bygga ett bättre Umeå.

Bra jobbat Hans!

”Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar idag”

2 kommentarer

  1. JonasE

    Det finns väl nog av äkta problem att ta tag i – som vi diskuterat mycket, utan att behöva hitta på falska rykten som tar massa onödig tid från det som verkligen behövs tas tag i.
    Min teori är att någon trott något om att det skulle kunna bli så, sen så i nästa led bled det plötslig att någon visste att det skulle bli så, sen var det helt plötsligt en sanning, osov.
    Så att få fram vem egentligen drog i gång detta lär nog bli svårt, då den första personen kanske inte ens är medveten om att det startade där !.

    • andersforss (inläggsförfattare)

      Precis. Det är det jag skrev i inlägget – det är ingen idé att gräva i detta utan bra mycket bättre att vi ägnar vår tid och vår kraft åt att lösa de verkliga problemen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.