Anders tankar om politik

Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar i dag.

God Jul alla vänner och alla kritiker!

Med detta inlägg vill jag säga God Jul till alla som läser, följer och kommenterar på min blogg – Både till de som delar min uppfattning om vilken politik som är rätt och självfallet även till de som kommer med mothugg mot det jag skriver.

Jag tillönskar er alla en fröjdefull och avkopplande jul och jag kan med bestämdhet lova en sak och det är att detta inlägg är det enda inlägget jag kommer att publicera denna julafton 24 december 2016.

Jag hoppas att ni alla har chansen att fira er jul tillsammans med människor som betyder något i ert liv – Före egen del blir det firande med hustru, barn och barnbarn och med min dotters svärföräldrar.

Även om ni inte är troende så uppmanar jag er ändå att tänka på julens glada budskap och det faktum att denna dag blev enligt vår historia en fridsfurste född – En fridsfurste vars enda uppgift var att bringa fred och kärlek till jorden.

För egen del har jag inte önskat mig en enda julklapp då er aktiva medverka på min blogg är den bästa julklapp jag kan få – Dessutom en julklapp som jag kan njuta av dagligen i samband med att jag motionera hjärnan med att besvara era många kommentarer.

Från mig till er alla – En God och fröjdesam Jul!

”Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar idag”

7 kommentarer

  1. Jonny Disenfeldt

    God Jul Anders, jag spenderar julhelgen med de människor som har högst värde av alla för mig, min familj.

    ”Fridsfursten”du skriver om är en av de mänskliga kreationer som skapat ett nästan oändligt mänskligt lidande när troende i denna fiktiva figurs namn velat påtvinga andra människor sin naiva och sjuka tro, jag hoppas att i största möjliga mån slippa bli påmind om denna en av mänsklighetens sämsta uppfinningar (religioner).

    Tack för ett år fyllt av dina ogenomtänkta, ibland roande, ibland oroande inlägg.

    • andersforss (inläggsförfattare)

      Även jag spenderar julen med min familj – Däremot har vi olika åsikt om religion och dess betydelse för mänskligheten.

  2. LSE

    God Jul Anders
    Jag tror du är den mest aktiva politiska vk- bloggaren tillsammans med papegojan, ekot, besserwissern Lennart. (Kärt barn har många namn.) Med din narcissistiska framtoning upprör din blogg samtidigt som den ifrågasätter men att den gangnar S framtid tror jag inte på lika mycket som du men i och med att du framför dina åsikter/visioner (som jag uppfattar det) utan filter får vi som läsare det ganska enkelt att ta ställning om du är något för S framtid att satsa på. Av snittet på tummen upp markeringarna att döma så kanske det är tur att tummen ner inte finns.

    Jag måste ändå önska dig en.
    God Jul

  3. Eva

    Ser fram till nytt år och nya möjligheter,med inspiration av din blogg som ger meg som leser den ’hjärnmotion’jag behöver för och fölga den röda tråden i kommentarerna som fölger av dina blogginlägg. Många bra kommentarer från bägge sidor! GOD JUL!

    • andersforss (inläggsförfattare)

      God Jul Eva och väl mött för ett nytt år med intressanta inlägg och intressanta och tänkvärda kommentarer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.