Anders tankar om politik

Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar i dag.

Tack för förtroendet Kommunal.

I går kväll var det årsmöte i fackförbundet Kommunal Sektion Umeå på Folkets Hus. I samband med årsmötesvalen blev jag invald som ordinarie ledamot i Kommunals Representantskap – Ett förtroende jag är både ödmjuk och stolt över.

Jag lovar därför att respektera förtroendet så bra jag någonsin kan och jobba hårt för bättre villkor för alla Kommunalare runt om i kommunen och länet.

Den fackliga kampen är viktig och att arbetsrätten ska värnas och anställningstryggheten stärkas är för mig hjärtefrågor som jag kommer att arbeta hårt för. Därutöver är det tveklöst så att lönerna måste höjas och klyftorna minska så utmaningar saknas inte.

För egen del är jag rustad för att möta dessa utmaningar  – Vi ses på barrikaderna.

Än en gång – Tack för förtroendet till alla medlemmar i Kommunal.

”Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar idag”

2 kommentarer

  1. Bergis

    Bra! Nu har du tillskansat dig en orsak att gå på ändlösa utbildningar, mingla vid kaffeautomaten och äta gratis mat på dina medlemmars bekostnad. Så gör en som vill opp i fackföreningsrörelsen.

    • andersforss (inläggsförfattare)

      Jag är inte den typen som går in för att skaffa mig fördelar Bergis – Min ingång i detta är att jag vill göra skillnad och skapa bättre löner och bättre arbetsförhållanden och stärka anställningstryggheten och det avser jag göra i allt jag gör.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.