Anders tankar om politik

Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar i dag.

SD:s Mattias Karlsson är en skam för Sveriges Riksdag.

Dagens inlägg var egentligen tänkt att handla om något helt annat men när ledande SD företrädare som Mattias Karlsson beter sig som de gör och på ett lika rättsvidrigt som cyniskt sätt hänger ut invandrare med bild på facebook och kallar dem illegala trots att de har uppehållstillstånd måsta man reagera och belysa att detta följer SD:s Modus Operandi.

Att SD:are som Mattias Karlsson hänger ut människor och kallar dem illegala och därtill jämför dem med Rahmat Akilov som begick terrorattentatet på Drottninggatan är osmakligt och påvisar precis som jag anfört många gånger hur SD centralt och via sin trollfabrik agerar för att måla upp en falsk bild av Sverige.

Mattias Karlssons krystade förklaring att han per automatik antog att de var illegala beroende på hur och vart fotot var taget visar med önskvärd tydlighet hur SD arbetar.

I SD:s värld är:

  • Foton uppvisande invandrare är per automatik ett foto på någon som vistas illegalt i Sverige och kommer att begå brott och/eller terrorhandlingar.
  • En våldtäkt per automatik utförd av en invandrare även om bevis eller beskrivning av gärningsperson saknas.
  • Ökade samhällskostnader för försörjningsstöd per automatik beroende på ökad invandring.
  • Sänkta kunskapsnivåer i skolan invandringens fel.
  • Etc. etc.

Anledningen till att jag lyfter punkterna ovan är för att påvisa vilken sorts agenda SD arbetar efter och hur man inte skyr några som helst medel från partiledningen för att försöka påvisa att man har rätt trots att man har fel – Till och med genom att göra som Mattias Karlsson och kalla de som vistas lagligt i landet för illegala.

Hos SD:s inre krets och i partiets partiledning finns en cynisk människosyn – Därtill en uttalad vilja att stoppa invandringen helt och hållet och i förlängningen avvisa alla som invandrat till Sverige oavsett av om de har uppehållstillstånd eller inte.

Hur SD:s partiledning ser på invandrare blir tydligare och tydligare – För inte så länge sedan genom ett utspel från Jomshof – Nu via Mattias Karlsson.

Den människosyn SD och dess partiledning representerar hör inte hemma i Sveriges Riksdag och det börjar nu väljarna att inse vilket påvisas av SD:s nedåtgående trend i de opinionsundersökningar som genomförs.

Fortsätt på inslagen väg Åkesson, Jomshof, Karlsson och company – Precis som jag anfört länge så kommer ni att förgöra er själva inifrån av egen kraft.

”Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar idag”

65 kommentarer

    • andersforss (inläggsförfattare)

      Det finns många privatägda skolor som har höga kunskapsnivåer bland sina elever Ville-Valle – Att så inte skulle vara fallet har jag aldrig påstått.

      Sedan försöker du avvika från inläggets ämne med det är jag i och för sig van vid så jag noterar det som ditt normala beteende.

    • Bertil

      Nu avvek du från ämnet kollosalt mycket Men okey!.

      Ganska enkelt förklara Ville-Valle. Storuman är en Kommun med helröd majoritet,
      vad du inte uppmärksammade är att Åsele och Skellefteå placerade sig tvåa resp trea även de med helrött styre.

      Vad som var riktigt kul är att Landets bästa skolkommun är Piteå följt av Vellinge och Luleå
      Piteå är rödare än rött med över 60 % röda röster vid valet 2014. Luleå är också till över 50% rött.
      Vellinge är tyvärr väldigt Moderat kommun. En kontrast bland allt rött.

      Men underminierar man skattebasen som högern på alla sätt försöker göra ja då kommer Kommunala skolor få dåliga betyg. Detta samtidigt som privata tar de bästa lärarna och skapar urval av elever, där fattiga föräldrar till elever får kommunal skola som så klart får svår ekonomi kämpa med när skatter sänks.

      en måste vi ha klart för oss att i startskedet av privatisering så sköter sig de privata.
      Men vänta ska ni få se när urvalet av elever sker och likaså personalen och vinstmaximering blir målet. Detta när kommunala skolor försvunnit det är då förfallet startar.

      Då kommer många elever ej få nån undervisning av värde.
      Sen kommer dessa skolor enbart handla om propaganda, reklam så elever hjärntvättas av företagsidelogier.

        • Jonas E

          Faktum är att OECD har ju kommit fram till att kommunala skolor är bättre om man tar hänsyn till socioekonomiska faktorer – dom har alltså ett bättre före-efter resultat än Friskolor !.
          Friskolor har ju överlag lägre lärartäthet, färre av övrig personal som skolsyster och kuratorer och liknande, ger i högre grad överbetyg, och väljer bort vissa elever för att dom är för dyra !.
          Så bättre ? – nej dom levererar ju mindre än dom fått betalt för, det är ju vinsten uppstår !.

    • andersforss (inläggsförfattare)

      Jag skriver och analyserar hur vi ska lösa problemen genom att angripa dem från roten så att lösningen blir permanent Ville-Valle.

      Att som Mattias Karlsson skuldbelägga invandrare med uppehållstillstånd och kalla dem illegala är inget sätt att lösa problemen.

  1. Per

    Karlsson är king, han säger vad väldigt många tycker men inte vågar stå för. Stäng gränsen och ut med Mena människorna. Det är bara bra reklam för Sd när du pratar strunt som vanligt. Sverige åt svenskarna och bevara sverige svenskt. Spelar igentligen ingen roll för mej om Sd ökar eller minskar, kommer aldrig att vilja ha med invällarna att göra ändå. Du som vill ha hit dom kan ju få betala för dom och jag har inget problem med det haha….!/P

    • andersforss (inläggsförfattare)

      Jag publicerar ditt inlägg så att läsarna med egna ögon kan läsa vilken hemsk människosyn du representerar Per.

    • andersforss (inläggsförfattare)

      Det har jag aldrig trott Per – Men ni blir färre och färre – I nästa val 10% i valet därefter ner till den långsiktiga nivån på ca. 4% som jag sedan länge anfört vara den rätta nivån för ett parti som SD givet den människosyn partiet och dess partiledning står för.

      • Chucken

        Anders du har otur när du tänker! Tror du på allvar att SD kommer att vara mindre i valet 2018 än valet 2014?

    • Bertil

      När politiken drivs åt höger skapar klassklyftor och där svagare grupper alltid får betala rikas allmosor.
      Ja då får vi sådana som Per ,
      De som slår neråt mot den lilla människan medan man vet att den högburne människan med girighet som läggning kommer man inte åt.

      Det är därför också ex: höger gör som mantra smutskasta sociala försäkringar och kalla det bidrag.
      Men i gengäld hålla tyst om enorma s.k fallskärmar RUT och ROT bidrag
      Detta för att det gynnar en överhet.

      Jag tycker kort sagt människor som Per verkar oerhört ”lengräddade” detta när han slår mot den försvarslöse för att han är för feg slå mot de som tar för sig och gör livet svårt för den lilla människan.

    • Birgitta Carlsson

      Håller fullständigt med dig,regeringen och alliansen är en skam för Sverige och riksdagen, som har fört en ansvarslös flyktingpolitik år ut och år in och inte lyssnat på någon kritik. Släppt lös Islam fritt i vårt samhälle och underkastelse och böjelse för muslimers krav. Som leder till en ökad islamisering av Sverige. Vill inte ha ett Afghanistan i Sverige. Ni har tolkat Mattias inlägg fel. Stöttar Mattias Karlsson helt och fullt.

  2. Krister

    Du är så oerhört RÄDD för SD samtidigt som du hävdar att SD kommer få 10 % i nästa val. Det är som om du kikar i köksfönstret innan du går ut för att se om 10-åringen i grannhuset finns utanför och skall ropa:
    ”Sosse!”. Du vet att SD kommer banka ned S i kommande val så att du och LO:s representant i Umeå ryms i en gammaldags telefonkiosk. Loser faktorn är 100 %.

    • andersforss (inläggsförfattare)

      Jag är inte rädd för SD Krister – Däremot ser jag det som en av mina uppgifter som Socialdemokrat att upplysa väljarna om vilken sorts parti SD är och vilka ideal och vilken människosyn som genomsyrar dess partiledning.

    • Bertil

      Klart folk är rädd för SD liksom Nazister och vad Moderater och högerfolk ska göra mot den lilla människan.

      Vi vet ju hur Nyliberalister i sin idelogi förespråkar individualism och egoism
      Att på alla sätt köra över dem lilla människan är deras mål.

      Du ska inte skämmas om dunkande lura gamla Olga på en dörrknackning eller ett telefonsamtal där de blir blåsta.

      Den formen av politik kallas Nyliberalism och det ordet hörde vi talas om redan 1938. Detta i sin tur kommer från ordet Monetarism och de ideer vi iidag ser poppa upp kommer från Ayn Rand
      Främst från boken ” Och Världen skälvde” nåt som från början på 60-talet ansågs helt galet och förkastades helt.
      Men som idag likt Nazismen även den hyllades tills den föll ihop när Världen insåg vilka hemskheter den sålde.

      Detta ser vi även inom Monetarismen, Nyliberalismen, samt igår i Moderaternas skuggbudget. Man försöker ge skenet av att ett jobbskatteavdrag ger mest till lågavlönade. Men omtalar inte att man vill sänka trösklar och att jobbskatteavdraget i kronor ger mest till den med hög lön.

      Det är samma falska tal inom Moderaterna, SD, och högerns alla falska partier.

      Ser man då på Rosevelt som blev president på -30 talet i USA och hur han gav stöd åt fattiga så ser vi en helt annan politik. Den kallades Keynesianism och gjorde bl.a Sverige till ett Land där hög som låg röstade på samma parti nämligen socialismen och dr Sverige av det blev Världens bästa Land leva och bo i.

      Landet höll ihop och den politik som formades gav allt till alla och när Gunnar Sträng drog i hängslena då förstod folk
      Vad han menade. Det var inte bara att ta för sig på fattigas bekostnad utan det handlade om att bidra och att sen dela med sig.

      Det är idag nåt som är helt bortglömt från den giriga högern där hot och förtryck gäller och där girighet och rovdrift sänker vår Planet.

      Amen!!

        • andersforss (inläggsförfattare)

          I grunden delar de flesta ismer grunder men skillnaden mellan dessa är stor i slutändan och därtill helt väsensskild från den demokratiska socialism som genomsyrar socialdemokratisk politik.

  3. Bertil

    SD är ett kontroversiellt parti. Nu håller även Moderaterna på sälla sig till SD.
    På omslaget till Moderaternas budgetmotion återfinns nämligen exakt samma bild på ett äldre par som prydde omslaget till Sverigedemokraternas budgetmotion på onsdagen.

    Tyvärr så stärker därmed Moderaterna sitt förakt mot svaga grupper i Samhället och i detta inberäknas även invandrare.

    Undrar om den hållning håller inför valet när de ska bekänna färg.

    Blir verkligen intressant följa Svantesson, Kristersson.
    Nu handlar det inte längre om att öppna Gylfen för att visa sin storhet.

    Nu handlar det om att ta upp bibeln och med guds hjälp få be om att förtrycka utsatta grupper.
    samt att fortsätta göra det svårare för fattiga erhålla bostad, kanske genom att beslagta vikta bostäder för fattiga. Det ses som en merit om Moderater får den stora makten.

    • andersforss (inläggsförfattare)

      Med ny partiledning kommer den politik AKB införde att fortsätta då efterföljarna är densamma som tillsammans med henne formade den politiken. Att så sker innebär även att Moderaternas väljartapp kommer att fortsätta.

  4. Anders Nilsson

    Ar inte Det vasentliga att polisen inte genomfor inre granskontroller
    ens nar afghaner / marockaner ar samlade, som pa Medborgarplatsen ?
    Enklast att sla ner pa bagateller?

    • andersforss (inläggsförfattare)

      Polisen ska leta reda på alla som ska avvisas om de fått order om det Anders – Sedan handlade inlägget om Mattias Karlssons skandalösa beteende och om den skam han utgör för Sveriges Riksdag – Att lyfta andra saker försvarar inte hans skandalösa beteende.

      • larry

        Polisen behöver inte leta efter dom som ska ut ur landet, dom sitter på medis och våran fjantpolis tar selfies med dom.

        • andersforss (inläggsförfattare)

          Den bild MK hänvisade till i sitt FB-inlägg var en selfie med människor med tillstånd att bo i Sverige larry.

  5. Michael Rönnlund

    SD som säger sig bry sig så mycket om lag och ordning men när det kommer till dem själva bryr det sig inte det minsta.

    Helt fantastiskt. Detta visar deras rätta inställning till lag och ordning.

    • andersforss (inläggsförfattare)

      Jag upprepar det jag sagt till andra som kommenterat Krister – Ingen handling av andra kan försvara Mattias Karlssons skandalösa beteende.

    • andersforss (inläggsförfattare)

      Se svaret till Ville-Valle Bergis – Inga villospår och inga historiska handlingar från andra kan försvara Mattias Karlssons skandalösa handlande.

    • andersforss (inläggsförfattare)

      Fortsätt gärna med att försöka avleda uppmärksamheten från det jag anfört i inlägget Ville-Valle – Inget av det du anför försvarar Mattias Karlssons skandalösa handlande.

  6. Fredrik

    Styrelseledamot i Allra, svindlar bort miljarder av pensionspengar. Belönas av S med att bli Landshövding i Stockholm.

    Innan du attackerar andra partiers representanter så borde du ha ryggen fri Anders. Men detta kommer du aldrig att våga göra, främst för att du är rädd att stöta dig med dem som kan ge dig det du mest önskar, en plats på listan.

    Jag försvarar inte Mattias Karlsson, inte på något sätt, men du Anders svär dig hela tiden fri från kritik med antingen rena påhitt, falsarier, eller så försöker du undvika ämnet genom att svara på frågor som inte ställs för att undvika att svärta ner fingrarna.

    Har du tänkt på att ingen av dina partivänner i Riksdagen har använt din retorik? Förstår du varför?

    • andersforss (inläggsförfattare)

      Jag har kanske mer än någon annan Socialdemokrat öppet kritiserat både mitt parti och enskilda ledamöter när jag anser att de handlat fel Fredrik – Titta i blogghistoriken så kommer du att finna att så är fallet.

      Vad gäller Thomas Bodström så bör hans roll i Allra självfallet utredas men så vitt jag förstått har ingen av de externa styrelseledamöterna haft en aning om den vad som pågått – Detta inte sagt som något försvar för styrelsemedlemmarna utan blott och allena som ett konstaterande.

      • Fredrik

        Kritik är att påtala sådant som är fel, bevisligen fel och inte sådant som du personligen tycker är fel Anders. Din personliga åsikt i en fråga är ingen sanning, därmed kan inte heller ett påstående från dig anses som kritik gentemot någon annan.

        När du skriver att Mattias Karlsson är en skam för Sveriges Riksdag, då är det kritik. Finns det några skamliga S-ledamöter i Riksdagen, om så vilka?

        Att inte vara medveten om vad som pågår i det företag i vars styrelse man sitter i är att inte göra sitt jobb, detta vet alla – förutom du Anders och tydligen också regeringen. Thomas Bodströms roll i skandalen Allra ska inte bara utredas utan den bör också ställa alla misstänkte åt sidan till dess att frågan är utredd. Nu försöker regeringen undvika utredning av Bodström, han är ju en av S, genom att fortsätta utnämningen till landshövding i Stockholm. Att du inte ser detta Anders är ett problem för det är så uppenbart. Att du inte ser två partier, långt ifrån varandra på den politiska skalan (V och L) nu båda begära ett stopp i utnämningen borde få dig att höja på ögonbrynen, men likt en struts stoppar du huvudet i sanden och kommer med mantrat: Jag litar på min regering.

        Patetiskt.

        • andersforss (inläggsförfattare)

          Jag är i mun fulla rätt att kritisera om jag anser att någon gör fel och den rätten kommer jag alltid att använda mig av och faktum kvarstår – Mattias Karlssons skandalösa beteende kan aldrig försvaras av misstag gjorda av andra.

          Vad gäller styrelsearbetet så tog jag inte ställning till huruvida det var rätt eller fel – Allt jag gjorde var att lyfta upp hur verkligheten i en styrelse ser ut i normalfallet. En företagsledning som vill fuska kan i regel göra så under lång tid om de är duktiga på att gömma undan fusket.

          Fusk likt det i Allra måste spåras av revisorer då det endast är de och den som fuskar som kan se mönstret och sanningen.

          • Fredrik

            Det är en självklarhet att det ska ske en utredning av Allra. Men, det du och regeringen gör är att till viss del undvika utredningen genom att utnämna en som KAN vara delaktig i att miljarder svindlats bort från pensionärer. Bara misstanken om felaktighet kring Bodströms veta eller icke veta borde stoppa hans utnämning menar jag.

            Jag har aldrig påstått att du inte har rätt att kritisera, men du påstår att du kritiserar socialdemokrater också och det är en lögn. Du håller inte med alla socialdemokrater, och alla socialdemokrater håller inte med dig, men det är inte kritik när du säger saker som du tycker är fel.

            Ska man komma undan kritik bara för att man inte är tillräckligt insatt i det arbete man ska utföra? Om utredningen i fallet Allra kommer fram till att styrelsen BORDE ha vetat vad som försiggick, borde då Bodström avgå som landshövding?

            Svara på dessa två frågor om du vågar Anders.

          • andersforss (inläggsförfattare)

            Jag har inte alla fakta på bordet men så vitt jag förstått av de efterforskningar jag gjort har regeringen så här långt klarlagt att han inte har någon delaktighet i det som skett på Allra.

            Om det inte är kritik att säga emot åsikter man inte delar vad anser du då är att vara kritisk Fredrik?

            Om du tittar i hur verkligheten ser ut i en styrelse så kommer du att finna att styrelsens arbete nästan uteslutande handlar om att lägga ut riktlinjer för företagets inriktning och långsiktiga mål. När det handlar om de löpande arbetet i företaget gör styrelser sällan och aldrig några djupdykningar annat än om verksamheten resultatmässigt eller på andra sätt avviker stort från det ägarna och styrelsen bestämt.

            Om Bodström kan beläggas med skuld ska han självfallet avsättas som Landshövding – Det förhållningssättet har jag inga problem med och det tror jag inte heller att regeringen har.

  7. Lar

    MK:s agerande är typiskt för ledarskiktet i SD. Om någon person längre ner i organisationen, hade gjort samma sak, hade det kunnat användas som förevändning för uteslutning, förutsatt att vederbörande inte hade uppfattats som fullt lojal med herrarna i partitoppen. Det var just dessa ”dubbla måttstockar”, som HW och de tre andra i TV4-reportaget pekade på. Vilket helt förtegs av ”public service”.

    SVT:s programdirektör Jan Helin, som på sitt tidigare jobb som chefredaktör och ansvarig utgivare för Skibstedtägda Aftonbadet, ledde och förvarade hetsdreven mot Sven-Otto Littorin, m, och Håkan Juholt, s, håller tydigen SD-toppen om ryggen, samtidigt som han låter sina reportrar spy ut sina klassfördomar mot vanliga SD-medlemmar och -sympatisörer. Så hjälper ”pk-media” SD-toppen att bli av med den interna oppositionen, under förevändning att de skulle vara något slags nazi-infiltartörer i SD. Trots att det saknas bevis för att SD skulle ha uteslutit någon nazist. De som har ertappat med att vara det, har frivilligt dragit sig tillbaka från sina offentliga uppdrag. Så att det sett ut om om de har lämnat partiet. Och därmed har ”pk-media” varit nöjda – trots rapporter om att somliga av de förmodat uteslutna har fått uppdrag som konsulter åt partiet. Vilket har framgått av bl. a. TV4-reportaget om HW m.fl.

    Medan SD försöker påskina att nästan alla problem i samhället helt och hållet eller till största delen beror på invandringen, försöker Anders Forss påskina att inga samhällsproblem beror på invandringen, även om det råkar finnas enstaka kriminella invandrare. De problem som trots allt inte kan förnekas, skyller Forss på ”dålig integration” och på det svenska samhället. Att ständigt inta den motsatta extrempositionen på detta sätt, hjälper SD att framstå som ett sanningssägande mittenparti. .

    • andersforss (inläggsförfattare)

      Publicerar som ett inlägg i debatten med följande tillägg: Jag har aldrig påstått att inget samhällsproblem har med invandring att göra – Det jag sagt är att invandring i sig inte utgör något problem förutsatt att vi klarar av att integrera på ett bra sätt så att de som invandrar kommer i arbete och kan försörja sig själv.

      I övrigt så låter jag det du anför stå för dig.

      • Ville-Valle

        …sluta och svamla Anders Forss. Alla kommunala tjänstemän lika väl som den här förhandlingschefen utgår från de politiska direktiv som getts dem, formellt och informellt. Det finns inte en enda tjänsteman på vare sig Umeå kommun eller andra kommuner som agerar utifrån en egen agenda. Det borde väl du känna till Anders Forss i din jakt på ett politiskt högt arvoderat uppdrag på skattebetalarnas bekostnad…

        • andersforss (inläggsförfattare)

          Läs artikeln i VK Ville-Valle – Gör du det ser du att det ser ut som jag anför i mitt svar till dig. Politiken blandar sig sällan och aldrig i tjänstemännens arbete vilket de heller inte ska göra.

          Det politiken ska göra är att återkalla delegationsordningen och ändra i den om man upptäcker något som går stick i stäv med den politiska viljan för hur saker ska utföras – Att så sker i detta fall tar jag för givet Ville-Valle.

          Du är många gånger snabb med att beskylla politiken för än det ena än det andra Ville-Valle och precis som nu utan att förstå hur kommunens organisation är uppbyggd och vem som fattar vilka beslut och på vilka grunder dessa fattas.

          • Ville-Valle

            … nu svamlar du igen å det grövsta. Alla tjänstemannabeslut på kommunal nivå utgår från de direktiv de politiska styret gett ut. Ta det här för socialdemokraterna ytterst förnedrande fallet som ett exempel. Hade socialdemokraterna, som styrt kommunen oavbrutet sedan valet 1994, velat de egna sjukskrivnas ve och väl hade man kunnat ge direktiv om att ingen kommunalanställd som är sjukskriven behöver lämna kommunen som arbetsplats. Eller att det politiska styret kunde ha gett direktiv om att om någon sjukskriven vill lämna kommunen som arbetsgivare får de fem års avgångsvederlag. Hade socialdemokraterna gett något av dessa direktiv hade förhandlingschefen fått utgå från dem. Samma sak med försörjningsstödet (socialbidraget). Socialdemokraterna har bestämt att det försörjningsstöd som kommunen betalar ut ska följa riksnormen, men det finns ingen lag som säger att riksnormen är taket. Hade socialdemokraterna verkligen värnat om de svaga i samhället hade man kunnat betala ut dubbelt så mycket i försörjningsstöd än vad riksnormen säger. Det Anders Forss är en följd av det kommunala självstyret. Har du någonsin hört talas om det…

          • andersforss (inläggsförfattare)

            Jag hävdar att det är som jag anfört och som förhandlingschefen säger i intervjun i VK – Politiken har på inget sätt påverkat och beställt detta sätt att agera.

            Sedan har jag en fråga Ville-Valle – Har du hittat en enda kommun i Sverige som betalar ut försörjningsstöd över den i Sverige gällande riksnormen?

  8. Krister

    Övrigt: Danmark
    Socialdemokraternas partiledare Mette Fredriksen att hon var beredd att rösta för ett förbud.

    – Det är kvinnoförtyck och inget annat och därför är vi redo att förbjuda burka om det som ska till försäkra ett Danmark där det inte finns burka, säger Mette Fredriksen.

    • Leif Andersson

      Danska S är med svenska mått som SD vad gäller migrationspolitiken och inställningen till islam. Hade svenska S lärt sig av sin danska motsvarighet hade vi sett opinionssiffror på 40% och ett SD som imploderat.

      • andersforss (inläggsförfattare)

        Betydelsen av frågan om invandring blir mindre och mindre – När integrationspolitiken fungerar effektivt kommer den att sakna betydelse helt och hållet för ett överväldigande flertal.

        • Leif Andersson

          Tvärtom kommer det att bli ännu fler flyktingar i framtiden pga klimatförändringarna som kommer och göra många platser på jordklotet obeboeliga. Denna fråga kommer av svenska väljare anses vara en av de viktigaste för väldigt långt tid framöver

          • andersforss (inläggsförfattare)

            Att vi får många klimatflyktingar i en framtid är vi helt överens om – Det är därför jag driver på som jag gör vad gäller omställningen till en klimatsdmartare värld och en politik som leder till hållbart leverne.

            Kan vi lösa integrationen på ett effektivt sätt saknar invandrarfrågan betydelse helt och hållet för gemene man Leif.

  9. larry

    Du har fel Anders, invandringen kommer att bli den största frågan och SD är det enda parti som har svaret.

    • andersforss (inläggsförfattare)

      SD har inget svar på annat än halva invandrarfrågan – Den del som handlar om att stoppa invandringen helt och att kasta ut många av de som redan invandrat. Vad gäller effektiv integrationspolitik saknar SD politik helt och hållet – Därtill har du fel larry – Invandringen är redan nu på 3 eller 4 plats hos väljarna och på väg nedåt i betydelse när det kommer till vilket parti man röstar på..

        • andersforss (inläggsförfattare)

          På inget sätt larry – De vi har tagit emot kan vi effektivt integrera och fler därtill.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.