Anders tankar om politik

Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar i dag.

Många manliga SD sympatisörer har en förskräcklig kvinnosyn.

Jag har skrivit två inlägg med anledning av uppropet #meToo – Bägge med innebörden att jag fullt ut stödjer uppropet och att jag hoppas att uppropet en gång för alla löser problemet med mäns sexuella trakasserier gentemot kvinnor permanent.

I mitt andra inlägg påstod jag dessutom att uppropet #meToo helt skjuter hål på SD:s rakt igenom falska budskap om att sexualbrott är en företeelse som är isolerad till invandrade män vad gäller vem som är förövare – Då baserat på det som framkommit i uppropet.

Jag ska på inget sätt påstå att jag är speciellt förvånad över att kommentarsfälten på min blogg fullkomligt exploderade efter det påståendet där SD:s anhängare i stor skala kommenterat och påstår att jag har fel och att det inte är sant att män trakasserar kvinnor sexuellt på det sätt som uppropet #meToo förmedlar.

Läser man kommentarerna som skrivs noga ser man att de som kommenterar blogginläggen underkänner uppropet #meToo totalt och kallar det populistiskt och falskt.

Det beteendet får mig att dra en oerhört konkret och glasklar slutsats – Många män som sympatiserar med SD har en fruktansvärt rutten kvinnosyn och ser kvinnor som något vi män kan behandla efter eget gottfinnande.

Måhända är jag färgad av min politiska gärning men jag rekommenderar alla som tvivlar på det jag anför att gå till min blogg och läsa kommentarerna för att med egna ögon se det jag förmedlar i detta inlägg.

Tilla alla män som ser på kvinnor på detta sätt har jag bara en sak att säga – Skämmas är vad ni borde göra. Kvinnor är inga sexobjekt – Kvinnan är mannens jämlike och en människa av kött och blod som ska bemötas med största respekt.

”Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar idag”

43 kommentarer

  • andersforss (inläggsförfattare)

   Om du läser artikeln så kan du se att det gänget uppstor under Alliansens år vid makten så att beskylla oss Socialdemokrater tjänar inget till Ville-Valle.

   • Krister

    ”Nu är det alliansen vid makten så nu bildar vi gäng och skjuter ihjäl andra gängmedlemmar”. Tänkte dom aå? I så fall skulle dom ha slutat med detta när ni fick makten men det blev ÄNNU värre.

    • andersforss (inläggsförfattare)

     Det är avsaknad av effektiv integrationspolitik som skapar utanförskap och kriminalisering Krister – Det är därför lösningen på problemet stavas effektiv integration och bruten segregation.

 1. Jonny Disenfeldt

  Mycket märkligt inlägg av Anders Forss, samme person som försvarar äktenskap med minderåriga flickor i Afrika, Asien etc...

  Anders Forss ansåg att Afrikas 55 stater hade en bra och jämlik kvinnosyn förutom de norr om Sahara.

  När jag då påpekade att i staterna söder om Sahara fanns ett stort utbrett problem med att äldre män gifte sig med minderåriga flickor så försvarade du detta med argument som att det var en del av deras kultur, att flickorna tyckte det var bra och att det var en lägre medellivsslängd i Afrika !!!
  För att förstå detta var man tvungen att ta del av deras kultur menade du vilket du gjort eftersom du besökt samtliga 55 staterna i Afrika …

  Tala om att besitta dubbelmoral och att tala med kluven tunga …ingen trovärdighet alls

  • andersforss (inläggsförfattare)

   Jag försvarar inte äktenskap med minderåriga Jonny – Det påståendet från dig är ren och skär lögn.

 2. larry

  Anders du är sjukt besatt av SD, tror du att nån slutar röstar på SD när dom läser dina korkade svar på kommentarerna.

 3. Bertil

  Att det finns ett kvinnorförakt från männens sida gentemot kvinnan tror även jag på.
  Detta ser vi i andra länder hur männen behandlar kvinnor.
  Jag tror faktiskt att det ligger i Människans natur.
  Varför? Inte vet jag.

  Samtidigt är kvinnan nåt vi älskar utöver nåt annat.
  Den partner vi delar vår vardag med är det vackraste, det finaste vi vet och förakt mot den kvinnan
  kommer inte ens på kartan. Vi t.o.m kan vara s.k svartsjuka om nån annan karl finner samma lust till henne som en själv.

  Detta är rätt obegripligt samtidigt som hat och förakt är utpräglat mot kvinnan.
  Finns t.o.m ordspråk som lyder: ” Den man älskar agar man”

  i alla tider har kvinnan varit slav under mannen. Det är kvinnan som fått sköta hemmet.
  och i andra länder har mannen suttit i hyddan rökt pipa medan kvinnan letat ved, mat , gjort alla sysslor. En man kan i gengäld haft flera kvinnor denne betäckt eller låtit sig omhuldas av.

  I Sverige så finns Kvinnorföraktet inom inte minst Moderaterna Kvinnan ska nyttjas som en avdragsgill piga i form av RUT. D.v.s Kvinnan ska städa sköta om mannen och av det ska mannen t.o.m kunna få sin skatt sänkt. Detta medan lönen är så låg för den som utför tjänsten så de varken kan nyttja tjänsten eller ens göra fullt avdrag som sänker deras skatt.
  Redan där våldför vi oss på kvinnan.

  Att kvinnor nu tar över mer och mer ställer till oreda för mannen. Det är så klart på tiden.
  Timell kan man säga är kvinnornas Judas som kanske kommer ändra hela Samhället.
  Med kvinnor i makt kommer vi få ett mjukare Samhälle i.o.m Kvinnan är född för att ta hand om sin avkomma detta på ett skötsamt sätt.

  Med kvinnor i makt kommer hirearkin och kanske t.o.m girigheten och individualismen att få sig en knäck. Krigen kommer försvinna istället kommer vi dra varann mer i håret istället
  och klösa mer på varann.
  Eller???

  • andersforss (inläggsförfattare)

   Både män och kvinnor behövs som varandras jämlikar för att skapa ett jämlikt och kärleksfullt samhällsbygge Bertil – Så ser min övertygelse ut.

   I övrigt vill jag tacka för ett oerhört läs- och tänkvärt inlägg som manar till eftertanke – Tack Bertil.

 4. krister andersson

  Det är lustigt men jag har aldrig våldtagit någon eller tafsat för den delen och jag känner ingen
  som har gjort det. Och blådåren Gudrun Schyman kom igen nu.

 5. Ville-Valle

  …vad har du själv för kvinnosyn Anders Forss…? I ett tidigare blogginlägg svarar du att man gör sig till åtlöje när man lyfter fram invandrarkvinnornas lidande i Sverige, ett lidande som socialdemokraterna är ansvariga för i och med deras ansvarslösa flykting- och migrationspolitik…

  • andersforss (inläggsförfattare)

   Jag har en sund kvinnosyn så vitt jag vet Ville-Valle.

   Sedan är det en gång för alla så att majoriteten i riksdagen hela tiden varit överens om migrationspolitiken och dess utformning genom blocköverskridande överenskommelser.

   • Krister

    Min yngre bror har jobbat på byggen i hela sitt liv
    och han kan vittna om nakna brudar på insidan
    av skåpen för ombyte, rått kvinnoförnedrande
    snack i bygghytten och busvisslingar när kvinnor
    går förbi eller uppskattande rop… Min bror har
    har varit så trött på det där i 30 år och när han nu
    protesterade sist så har han fått smeknamnet ”Feministen”.
    Dom flesta röstar på S eller V och inte SD ialla fall offentligt.
    Byggnads har aldrig sagt nånting!!!!

    • andersforss (inläggsförfattare)

     Jag är säker på att även fackföreningsrörelsen kommer at reagera på detta upprop Krister. Sedan fanns de nakna tjejerna i kalendrar fullt synliga i fikarummen när jag sommarjobbade – Att de flyttat in i skåpen betyder att inget förändrats i sak.

 6. Lars

  Jag håller med dig om det du skriver, med det tillägget att många muslimska män har samma vidriga syn på kvinnan. Har till och med hört män säga till kvinnor att deras klädsel aldrig skulle varit tillåten inom islam pga män då ”inte skulle kunna hålla sig”. Hålla sig från vadå undrar man då?

  Tycker att även detta är värt att uppmärksamma och debattera.

  • andersforss (inläggsförfattare)

   Alla män – Muslimer likväl som kristna eller av annan trosuppfattning och deras syn på kvinnor ska upp till debatt Lars – Det är vi helt överens om.

 7. Olles brorsa

  Dessbättre är du inte någon representant för socialdemokraterna. Du gör ju faktiskt allt för att inte gamla s-välljare, som sympatiserar med sd, ska återvända till s. Det skulle vara väldigt intressant att veta vilken kvinnosyn du själv har. Du har prisat det halvfascistiska systemet i Malaysia, där EN man, genom sina ”visioner” har åstadkommit rena mirakel. Du trivs som fisken i vattnet i huvudstaden Kuala Lumpur, som diktatorn Tun har förvandlat till Sydostasiens största könsmarknad, med helt öppen gatuprostitution. Du har varit ägare till tre ”nattklubbar” i denna stad. Vad är det för slags kvinnosyn, som praktiseras på sådana ställen. Lite mer avancerat än Frasses hamburgerbar i Strömsund?

  Märkligt förresten att du fick bråttom hem till Sverige, efter polisens tillslag mot sexträsket i Kuala Lumpur 2008. Prostitutionen är ju formellt förbjuden i Malaysa, som har utpekats som en skam för hela muslimvärlden för sin helt öppna gatuprostitution. Svår synd enligt sharialagen. Ja, dubbelmoral finns lite varstans i världen, även i Sverige. Som ditt onyanserade råskäll på alla manliga sd-sympatisörer är exempel på. Mer än varannan manlig LO-medlem.

  Det finns mer att säga om dessa gäng av ”ensamkommande unga män” från Afghanistan än att många bland dem har ljugit om sin ålder. De ljuger nog inte, när de säger att de utnyttjas sexuellt av medelålders svenska kvinnor, som har förordnats till god man för dem, eftersom de har uppgett sig vara underåriga. Dessa kvinnor uppfattas av de unga männen eller pojkarna, som myndighetspersoner, eftersom de har ett offentligt förordnande, i ett land som enligt vad som påstås styrs av kvinnor. Utnyttjarna har lovat att fixa permanenta uppehållstillstånd i utbyte mot sex.

  En annan sak, som Anders Forss förtiger i sina hatkampanjer mot ”sd-sympatisörerna” är alla våldtäkter som begås av afghanska unga män mot unga pojkar på HVB-hemmen i Sverige. Homosexualiteten är en del av den afghanska dubbelmoralen i Afghanistan, som är ett land där de flesta män inte har sett en naken kvinna före den egna bröllopsnatten.

  Nu ska vi inte utpeka afghanska män som sämre än andra. Problemet består snarare av attde flesta afghaner har en mycket hög moral, som inte bara förbjuder kvinnor att visa sina ansikten. Utan även förbjuder män att titta på kvinnor, att försöka få en glimt av vad som döljs under slöjan. Är det konstigt att det blir en kulturkrock för dessa unga manliga oskulder att konfronteras med den helt annorlunda syn på dessa ting, som råder i Sverige? Som en av dessa män sa i en TV-intervju ”Det mest förvånande med Sverige är att hororna uppträder så öppet och att de är så många och finns överallt”.

  De flesta svenska kvinnorna är ju sommartid klädda på ungefär samma sätt som de gatuprostituerade i Kuala Lumpur, om de inte rentav är ännu mer lättklädda. Förstår de gäng på fyra – fem personer, som begår gruppvåldtäkter att de överhuvud taget begår ett brott. Att även ”horor” kan våldtas, är nog en helt främmande tanke för dem. Varför förneka problemen? Varför förneka att kvinnor kan begå sexuella övergrepp mot män, att män kan begå sexuella övergrepp mot andra män och att sextrakasserier även förekommer mellan kvinnor?

  Anders Forss bör nog dessutom svara för vilken kvinnosyn han själv har, när han jämställer en flit, som går något över gränsen med en fullbordad gruppvåldtäkt, där kvinnan fruktar för sitt liv?

  • andersforss (inläggsförfattare)

   Min kvinnosyn är helt okay så vitt jag fått höra och jag respekterar alla kvinnor som varande min jämlike på alla plan.

   Att jag flyttade hem till Sverige med fru och barn beror inte på mig utan på att våra barn önskade leva i Sverige därför att de aldrig gjort det.

   Vad gäller prostitutionen i Malaysia och Asien så nyttjade jag aldrig den och så vitt de rapporter jag får mig till livs av mina vänner där så pågår den fortfarande i oförminskad styrka.

   • Krister

    Jag inte Googlat detta men jag kan inte påstå att jag hört om prostitution och sexhandel i Kuala Lumpur. Manila, Bangkok
    däremot.

   • Fredrik

    1) Jag tvivlar starkt att du lät barnen bestämma angående flytten till Sverige. Om du inte sett en vinst med att flytta till Sverige så hade du aldrig gjort det med din familj, men det låter ju fint att du låter barnen vara med i familjens bestämmande även om ALLA föräldrar vet att det skitsnack.

    2) Du hyllar en politisk ledare som var i allra högsta grad delaktig till att den gatuprostitution som pågår än idag i Malaysia växte fram. Du hyllar denne som en bra ledare. Det är märkligt att du inte tar avstånd från denne då denne misslyckats med att hindra framväxten av den gatuprostitution vi ser i Malaysia idag.

    • andersforss (inläggsförfattare)

     Jag kan med 100% säkerhet intyga att barnen fick bestämma Fredrik – Varken jag eller min hustru hade några planer på att flytta då det liv vi levde i Malaysia var både bra och komfortabelt. När jag pensionerade mig från bankvärlden så lovade jag mig själv at mitt första jobb skulle bli att vara förälder och det har jag levt med allt sedan dess.

     I alla moderna länder växer prostitutionen Fredrik men tvärt emot vad du säger så är gatuprostitutionen näst intill obefintlig i Malaysia – Prostitution dr förekommer på andra sätt än på gatan.

     • Olles brorsa

      Ja nog märks det att Anders Forss har varit borta från Sverige och västvärlden väldigt längre, eftersom han fäster en sådan enorm vikt och tror på närmast en revolution. Detta är saker som poppar upp då och då, utan att några som helst problem blir lösta. De blir i stället ännu värre varje gång, eftersom orsakerna döjls av kampanjerna mot ”alla män”.. Det är samma kretsar av manshatande vänsterfeminster, som ligger bakom. Under tiden har jargongen på skolgårdarna och klassrummen blivit allt värre, när kvinnliga lärare och elever beskylls för att vara ”horor”. Under hela min skoltid förekom detta aldrig, utan det har kommit med invandringen.

      Jag har också läst Facebok diskussionen mellan arrangörerna av en demonstration, och sd-kvinnan som nekades tala. Efter hennes första Fb-inlägg, där hon berättade att hon varit tvungen att flytta från ort till ort, var hon mer än välkommen och man gjorde upp om att hon skulle komma en timme i förväg för att arrangörerna skulle läsa hennes tal och placera in henne i talarordningen. Då hon plötsligt möttes av beskedet att ”sverigedemokrater får inte vara med”. Det är väldigt anmärkningsvärt att Anders Forss anser sig veta att inga invandrarmän finns bland de skyldiga, med hänvisningen till vittnesmålen som har släppt fram.

      Så fick vi inte veta om detta fall rörde sig om ännu en sd-kvinna, som har sextrackaseras av egna partikamrater, av politiska motståndare eller av helt okända män. Och i så fall vita eller mörkhyade. Vad som hittills har framkommit är att en sd-kvinna enligt egen utsago (och jag tror inte att hon ljuger) har utsatts för ett sexuellt övergrepp av en manlig partikamrat. Samt att partiledningens hantering av ärendet varit under all kritik. Men nu har det ju framkommit att de höga cheferna inom pk-media har varit sju gånger värre i tystnadskultur och tafflighet än sd-ledningen, när kvinnliga journalister på deras egna arbetsplatser har utsatts.

      Sedan, Anders Forss, det räcker att googla på orden ”Malaysia prostitution”, så får de bevis på att den helt öppna gatuprostitutionen i Kuala Lumpur, i direkt anslutning till nattklubbarna. Året innan du själv flydde till Sverige inträffade två saker, som måste ha varit ytterst negativa till för dig som skatterådgivare och nattklubbsägare. Dels finansnskrisen, som startade i Malaysia och spreds över hela världen. Och dels talibanrörelsens etablering i Malaysia, med följd att sharialagen skulle följas och synden i Kuala Lumpur skulle bekämpas.

      Kanske jihadisterna gör ett nytt försök att dika ut de malaysiska sexträsken efter de militära nederlagen i Syrien och Irak. Annars finns väl egentligen inget försvar för att låta sina barn växa upp i världens mest främlingsfientliga, rasistiska och sexistiska land, som enligt dig är Sverige. Jag önskar dig lycka till med att förändra Sverige i enlighet med den malaysiska despoten Tuns visioner om ett stark ledarskap, som utövas av en enda man.

     • andersforss (inläggsförfattare)

      Att påstå att uppropet #meToo som därtill startade i USA skulle vara en kampanj från en manshatande vänsterfeminister tycker jag är att gå flera steg för långt Olles brorsa.

      Korrekt är att #meToo är det upprop som till sist ger kvinnor en röst att avslöja något de levt med länge.

      Jag har bott länge i KL Olles brorsa och gatuprostitutionen är oerhört liten – Prostitutionen sker istället helt öppet på klubbar och barer såsom Beach Club med flera.

     • Jonny Disenfeldt

      Din klagosång att privatskolor i Malaysia var så dyra spelade ju ingen roll när du satt utan skattefifflande kunder efter finanskraschen. Mer än 100 000 om året per barn skrev du att det skulle kosta.

     • andersforss (inläggsförfattare)

      Jag kan meddela att jag hade alla mina kunder kvar och därtill fick nya både under och efter finanskraschen Jonny – Sedan har jag aldrig klagat på skolavgifterna utan bara påtalat att de finns i jämförelse med Sverige där skolan är gratis.

 8. Jan

  Rimligen brister förståndet för dig. Det folk har sagt är a) SD har inte påstått att a-l-l-a sexualbrott begås av invandrare. Det är en falsk utsaga från dig. b) utomeuropeiska invandrare är kraftig överrepresenterade i våldtäktsbrott. Fakta från våra domstolar. Om du inte kan ta dig till dessa fakta så tyder det på någon form av intellektuellt handikapp. MeToo-kampanjen ändrar inte dessa faktiska sakförhållanden. Något du insinuerar.

  • andersforss (inläggsförfattare)

   #meToo ändrar förutsättningarna helt och hållet Jan – Då av den anledningen att den påvisar att de flesta som ägnar sig åt sexuella trakasserier är vanliga män och inte invandrare.

   Jag förstår att det är svårt att ta till sig det och vad gäller det jag skrivit så hänvisar jag dig till att läsa i kommentarsfälten.

   • Jonny Disenfeldt

    Anders Forss tycker att det är sak samma att få höra ett sexistiskt uttalande eller att bli överfallsvåldtagen…

    • andersforss (inläggsförfattare)

     jag tycker att alla sexualbrott är vedervärdiga Jonny – Därtill oerhört kränkande och just därför ska alla sexualbrott bekämpas med näbbar och klor. Vilket som är allvarligast ska styras via straffskalan och inget annat.

  • andersforss (inläggsförfattare)

   Det som hänt i det fallet måste arrangören svara på och det är alltid den som arrangerar som bestämmer vem som ska tillåtas tala – Att de som öppet stödjer SD har svårt att komma in beror på den värdegrund som styr deras val att stödja SD och att majoriteten av svenskarna står emot den värdegrunden har jag förståelse för.

 9. Leif Andersson

  Måste säga att de ämnen du bloggar om börjar hamna på kvällstidningsnivå.

  Senaste tiden har vi många intressanta händelser som t.ex. att bostadsutvecklarna i Stockholm börjar sitta med stora mängder osåld nyproduktion, vi har regeringens förslag om höjd pensionsålder och idag rapporterar SVT om att många nyanlända flyktingar med uppehållstillstånd riskerat bostadslöshet eftersom kommunerna bara är ålagda att tillhandahålla bostad de två första åren osv. Detta är enligt min mening mycket mer intressant än vissa manliga SD-sympatisörers kvinnosyn.

  • andersforss (inläggsförfattare)

   Ämnena du efterlyser kommer Leif – Mitt bloggande går i vågor vad gäller ämnesvalet och hur det ser ut avgör jag.

 10. Bergis

  Ja herrejäv*lar! Vad man också kan konstatera är att påstådda sexövergrepp blir förstasidesnyheter i etablissemangsmedia när SD-personer är involverade, medan det är locket på när PK-individer som Fredrik Virtanen på Aftonbladet berörs. Ingen hade väl heller väntat något annat – behovet att klämma åt SD går givetvis före allt annat.

  • andersforss (inläggsförfattare)

   Fredrik Virtanen har gått ut själv därför att han visste att namnet skulle släpas vilken sekund som helst – Jag tror inte att anledningen till det har något som helst samband med SD.

 11. Jonny Disenfeldt

  Anders skriver ”Jag kan meddela att jag hade alla mina kunder kvar och därtill fick nya både under och efter finanskraschen Jonny – Sedan har jag aldrig klagat på skolavgifterna utan bara påtalat att de finns i jämförelse med Sverige där skolan är gratis.”

  Men … du har ju påstått att 2009 när du flyttade hem så slutade du med denna business, du skrev ju ett avskedsbrev till dina kunder … hur ska du ha det Anders … ?

  Jo du klagade rejält på att kostnaderna på en bra privatskola skulle ligga på 100 000 – 150 000 per barn, 3 barn , ingen lätt uppgift att betala 300 000-400 000 om året i terminsavgifter … eller hur … då passade det svenska välfärdssystemet rätt bra … det du inte betalat in skatter till under så många år utan åker nästan frikort på nu …

  • andersforss (inläggsförfattare)

   Precis jag slutade långt innan jag flyttade hem och den sista krisen kom efter mitt avslut i branschen – De som kom när jag jobbade i branschen klarade både jag och mina klienter oss igenom mycket bra.

   Jag har betalat skatt i Sverige för alla inkomster jag haft när jag varit skriven i Sverige Jonny – Precis som man ska göra. Är jag skattskyldig i ett annat land än Sverige har jag betalat skatt där precis som man ska göra enligt gällande lagar.

 12. Bertil

  Jag tror detta med sexismen som blossat upp kommer användas politiskt.
  Minns Maud Olofsson som var på Göran Persson om hur han vände ryggen mot henne.
  Hur Maud började använda deras små skämt politiskt.

  2006 då var det Reinfeldt som körde med ny retorik ord betydde inte vad folk trodde de betydde längre. Skapare var den Läspande Per Schlingmann som inte ens kunde bli minister detta för att han
  var tysk medborgare och blev Svensk medborgare först 2007.

  Jag är helt säker på att 2018 års valrörelse kommer av borgarna användas till att via Kvinnor
  slå mot män som de anser är ett hot mot borgelig valseger.

  Sanna mina ord. En ny tid med obehagliga påståenden som vem som helst kan dra till med.
  jag försvarar inte Timell. Men det är en massa som kommit ut från Kvinnor som är omöjligt försvara sig mot. Det finns ingen fakta eller nåt, men det finns ord. Gällande Timell har det haglat av ej faktabaserade uttalanden.

  Lulu Carter har dessutom tidigare även anklagat sin man visat SMS mellan dessa
  så som det ser ut nu är det manliga släktet risigt till.

  Kanske dags sluta befrukta världen, att göra så kan innebära att du blir anklagad för våldtäkt.
  Jag är oerhört rädd detta osmakliga anklagande utan bevis kommer
  bli ett problem även inom politiken.

  När får vi höra en Moderat anklaga en sosse för att ha tafsat på henne.
  Lär inte vara långt borta innan den rubriken kommer.
  Sen har ju så klart andra Moderater sett detta.
  Ja även fast detta är en helt uppdiktad historia.

  Minns bara hur man ”slaktade” Juholt fast han principiellt inte gjort nåt fel.
  Men hur Kristersson kan gå omkring helt oprovocerad av media fast han har många lik i garderoben.
  Expressen bads t.o.m ta bort den lista av lik som Moderatledaren hade.

  Jag skulle hellre vilja att sjuka, arbetslösa, som misshandlats av politiken nu börjar gasta och berätta hur illa de mår eller mått.
  Var beredd politiken kommer ändra inriktning till valet,
  det är jag helt övertygad om. Den kommer bli så smutsig valrörelsen 2018 så röstmassan kommer minska.
  Därmed kommer hela demokratin vara i fara precis som Juholt påpekat.

  Så 2018 års val kan bli väldigt intressant, men kanske inte på det sätt vi folket trott.-

  Se bara USA varför kom en sådan som Trump fram. Jo för att nya taktiker, spel
  och ruttenhet inom politiken växer sig allt starkare. Förlorare på detta är alla utsatta , sjuka, arbetslösa, samt så klart flyktingar och invandrare.

  Det kommer även ge bränsle på brasan till att genomföra sänkta trösklar, sänkta bidragstak
  o.s.v och det kommer vid nästa budget från högersidan föreslås en fortsättning på densamma under parollen alla har fått det bättre. Men vi måste sätta hårdare press så arbetslinjen efterlevs.
  En arbetslinje som många inom högern inte har en aning vad det är.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.