Anders tankar om politik

Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar i dag.

Nu har SD:s fall inletts på allvar.

Jag har under lång tid hävdat två saker – För det första att SD kommer att implodera inifrån och sönderfalla i två eller fler utbrytarpartier som slåss om samma väljare och för det andra att SD befinner sig i en nedåtgående spiral där resultatet i kommande val kommer att landa på runt 10% på resan ner mot deras naturliga nivå som ligger runt 4%.

Det första har nu blivit verklighet i och med att de som uteslutits tillsammans med SD företrädare som känner att partiet svikit sina kärnväljare hoppat av för att ansluta sig till det nybildade Alternativ för Sverige som leds av SDU:S förre ordförande Gustav Kasselstrand.

Att riksdagsledamöter hoppar av och sitter kvar på sina platser som politiska vildar måste i sanning vara besvärande för SD då det i sak innebär att deras möjlighet att gå emot regeringen minskat radikalt.

Att allt detta kommer att leda till kannibalism där två partier slåss om samma väljare är ingen vild gissning och att det i sig kommer att leda till minskat stöd för SD är en självklarhet.

Dessutom kommer SD att måsta lägga sådan kraft på att begränsa de interna skadorna och försvara sig mot utbrytarna att de med all säkerhet kommer att förlora fokus i valrörelsen.

Med det sagt så vill jag påstå att jag så här långt fått helt rätt i mina förutsägelser om SD – Ingen behöver oroas sig om att bekämpa SD i sak då de kommer att fixa sitt eget fall helt på egen hand utan extern hjälp.

Hur rätt jag får angående valresultatet vet vi efter valet men med det nu inträffade så har sannolikheten för att jag får rätt ökat markant.

”Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar idag” 

71 kommentarer

 1. Erik

  Du har helt rätt, själv tänker jag rösta på Nordiska motståndsrörelsen i år.

  Jag hoppas att det inte är allt för länge nu tills vi kan rada upp och fängsla alla kommunister igen.

   • nils johnsson

    Du ska ha heder och cred för att du tar alla kommentarer på allvar och besvarar/publicerar dem. Men uppenbart off-topic-trams eller oförskämdheter tycker jag du ska ta bort.

    Kan man inte debattera utan att använda ord som grötlucka eller svamla om nordiska motståndsrörelsen och bensinpriset i en post om SD så är det bara att plocka bort, då blir ju de kommentarer som är på allvar lättare att läsa.

    • andersforss (inläggsförfattare)

     Tack Nils och jag ska ta till mig av det du säger – Jag har börjat men får nog accelerera saken.

  • Bertil

   Vore verkligen kul om SD kunde rasa ihop helt.
   Jimmie Åkesson har varit en enormt stark ledare, men han har snart haft sin tid även han.

   hoppas även att man inser skojaren Moderaternas Kristersson som just en bluffmakare.
   Även att Annie Löf får det svårt

   Med MP, FI, S och V ser jag en chans för Sverige
   men med SD, M och C då ser det illa ut.

   • D

    Ser du en chans med S, Mp och V? Shit alltså….Du tycker med andra ord att allt i landet går åt helt rätt riktning???

    • andersforss (inläggsförfattare)

     Jag tycker att vi Socialdemokrater går från klarhet till klarhet D – Däremot är jag övertygad om att vi kommer att regera i en helt annan konstellation än idag.

 2. Alexander

  Anders

  Eftersom att du är så bra på att förutspå kan du väl berätta valresultatet för AFS?

  ”sannoklikheten att jag får rätt ökat markant”

  Märkligt, du har ju hela tiden varit säker?

  ”Ingen behöver bekämpa SD i sak”

  Statsministern har uttalat att SD är huvudmotståndare i valet. Ni tycker olika?

  ”Nu har SD:s fall inletts på riktigt”

  Det har du skrivit 10-15 gånger. Det är lätt att förutspå när man helgarderar.

  • andersforss (inläggsförfattare)

   AFS är en ny företeelse och hur valresultatet för dem kommer att se ut ska jag låta vara osagt i detta tidiga skede – Måhända återkommer jag i det ärendet framvart.

   Visst har jag varit säker hela tiden men det innebär inte att sannolikheten inte ökat och att SD ska falla har jag stått fast vid utan helgardering Alexander trots att du och fler än du ifrågasatt mig fler gånger än jag kan räkna till.

 3. Per

  Vad som är bra med låsas politiker som du mfl som bara sprider en massa dynga om Sd är ju att ju mera ni låter gröt luckan babbla och käbbla så ökar Sd. Så igentligen så borde man ju tacka er låsas politiker för detta.Så fortsätta ljuga du, jag har inget problem med det.

  • andersforss (inläggsförfattare)

   Jag ljuger inte Per – Det enda jag gör är att konstatera sanning – Eller vill du förneka avhoppen?

  • andersforss (inläggsförfattare)

   Den har jag aldrig läst och den kommer jag aldrig att läsa Alexander.

  • Per

   Ska man få reda på vad som är sant om invandringen och invandrarna så måste man läsa Avpixlar, tidningar och tv visar bara fake news så att inte svensken ska få reda på hur det igentligen ligger till med detta underbara mångkulturella sverige med ökade skjutningar mm.

   • andersforss (inläggsförfattare)

    Avpixlat sprider bara fake news och inget av det som står där går att lita på. Sedan en direkt och rak fråga – Vad har invandrarna gjort dig för ont Per?

     • andersforss (inläggsförfattare)

      På inget sätt – Den skriver vad SD anhängare vill höra och inget annat – Att man avskyr gammelmedia beror på att de är de som skriver sanningen.

    • Krister

     Eftersom du inte läser dom har du ingen kunskap om dom.
     Det kan vi väl enas om? Att få höra om det i andra hand
     verkar konstigt eftersom du knappast skulle lita på dom heller.

     • andersforss (inläggsförfattare)

      Faktum kvarstår Krister – Traditionella medier kan man lita på då de står under samhällets kontroll och överinsyn.

  • krister andersson

   Det heter numera samhällsnytt och du har rätt Alexander, det gör han inte precis som han inte läser fria tider, Flashback eller andra alternativa medier, han vet dock precis vad som skrivs där, märkligt det där.

   • andersforss (inläggsförfattare)

    Jag får mig delgivet delar av det som skrivs utan att själv läsa och jag vidhåller att det som skrivs är vinklar därför att det inte som traditionella medier har att rätta sig efter objektivitet och avsaknad av politiskt ställningstagande.

    I övrigt publicerar jag som Kristers svar till Alexander.

 4. Alexander

  ”Visst har jag varit säker hela tiden”

  Då kan ju sannolikheten inte öka,eller hur?

  ”trots att du ifrågasatt mig”

  Jag har sagt att du kan få rätt men att undersökningarna inte visar det du hävdar.

  Om valresultatet blir annorlunda än du sagt tror jag inte du kommer att erkänna att du haft fel, det är nämligen en del av din personlighet.

  Varför utmålar statsministern SD som huvudmotståndare när ledningen lyssnar på dina förslag och ideer?

  • andersforss (inläggsförfattare)

   Försök inte slingra in dig i at märka ord och fraser Alexander utan håll dig till ämnet.

   Tror du sannolikheten ökat eller minskat på grund av det som inträffar?

   Vad statsministern säger får stå för honom och om jag får fel så har jag inga problem med att säga det då jag svart på vitt skrivit vad jag tycker fler gånger än jag kan räkna till.

 5. Alexander

  Anders

  Om du aldrig läst Avpixlat är det märkligt att du kan döma ut den. Du är alltså precis så fördomsfull och inskränkt som du anklagar andra för.

  • andersforss (inläggsförfattare)

   Jag har fått delar av det som skrivs där mig delgivet och när den inte står under samma kontroll som övrig press är den inte objektiv och därför full av skit och fake news tillrättalagda för att bevisa en viss tes – Detta tillskillnad från traditionell press och media som sånär som på ledarsidorna alltid är neutrala och korrekta.

 6. Jonny Disenfeldt

  Detta gynnar på sikt SD.
  Precis som det var bra för S att för länge sedan bryta sig loss från kommunisterna.

  • andersforss (inläggsförfattare)

   Hur det kommer att verka på sikt vet ingen men SD:s naturliga nivå ligger runt 4% av befolkningen om man ska döma av deras ideologiska plattform som näppeligen attraherar fler än så.

 7. Jan

  Dumheter. SD kommer att få ungefär samma resultat i valet som de ligger till i opinionen nu. Runt 15-18 procent alltså. Ingenting talar för något annat. AFS kan på sin höjd få några procent. Ungefär som FI antar jag. 1-2 procent förmodligen. Som bäst. Förspillda röster som annars skulle gått till SD. S kommer att hamna i intervallet 26-30 procent. MP och KD runt spärren. M 20-24 procent. L 6-7 procent och C 8-9 procent. Ungefär som nu således. Det blir en Alliansregering stödd av SD. Dessvärre…

 8. Per

  Skulle kunna förklara det för dej men då skulle nog din hjärna explodera eftersom som du inte kan förstå varför ALLA i sverige inte delar din och S glorifiering av invandrarna. Om vi tagit emot 0.01% av dom som kommit hit hade jag varit mycket nöjd, och då kanske systemet hade funkat.

  • andersforss (inläggsförfattare)

   Invandring är inget problem så länge vi har en effektiv integrationspolitik som vid varje valt tillfälle klarar av att effektivt integrera de som kommer – Det är integrationspolitikens effektivitet som ska styra antalet och inget annat.

   I övrigt tycker jag att det är fegt att klaga men inte besvara frågan.

   • Bergis

    Anderforss! Hur ska du kunna göra en muslimsk kvinna med svarta kängor, kjol och huckle anställningsbar när hon också förväntas vara fjättrad i hemmet och föda så många barn som möjligt? När de anhöriga också förväntas komma till Sverige. Hur ska vi klara välfärden när alla måste gå på bidrag? Tänkte inte på det va?

    • andersforss (inläggsförfattare)

     En kvinna ska inte vara fjättrad i hemmet och att så inte blir fallet kan vi lösa genom att ställa krav – Anhöriginvandring ska endast ske när den som tar hit sina anhöriga har egen försörjning så om du letar i min blogg hittar du inlägg i ämnet som påvisar att jag tänkt på allt hela vägen ut.

     Sedan får du hålla dig till ämnet för inlägget i en framtid om du vill att jag ska publicera din kommentar.

   • Krister

    ”Invandring är inget problem så länge vi har en effektiv integrationspolitik”

    Men vi har ju INGEN integrationspolitik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • andersforss (inläggsförfattare)

     Det är en effektiv sådan vi nu håller på att sjösätta steg för steg Krister så snart finns den på plats.

     • Jonny Disenfeldt

      Om integrationspolitik skriver Anders som vanligt – ”Det är en effektiv sådan vi nu håller på att sjösätta steg för steg”

      Det var ett jäkla sjösättande… detta har vi hört i flera år nu… jag tror inte skeppet är byggt, det är inte ens på planeringstadiet… det är den bistra verkligheten Anders.

     • andersforss (inläggsförfattare)

      Se den rapport som regeringens utredare just överlämnade till Ylva Johansson så ser du att jag har rätt i det jag säger.

 9. Alexander

  Anders

  Dina egna ord om SD:” Det finns inget som kan stoppa fallet för SD och de hamnar runt 10 %, det är fakta”

  Med andra ord bör inte AFS påverka på något sätt eftersom det redan var kört för SD.

  • andersforss (inläggsförfattare)

   AFS kommer att påverka och mitt antagande byggde redan från början på att SD skulle implodera inifrån vilket är vad som nu sker.

 10. Bergis

  Har du märkt hur dyrt det blivit att tanka bilen? Miljöpartiet fick igenom en automatisk höjning av bensinpriset med 50 öre varje år. Nu när oljepriset dessutom går upp svider det i plånboken hos många väljare. Högre bränsleskatter ska tydningen finansiera kostnaderna för migration. Socialdemokraterna har dessutom infört EUs hårdaste migrationspolitik. Har aldrig fattat varför ni hackar på SD när ni stjäl deras politik i stora stycken. SD får ungefär 20 procent i valet gissar jag på.

  • andersforss (inläggsförfattare)

   Det finns ingen koppling mellan migration och bränsleskatt Bergis.

   Skattehöjningar på fossila drivmedel appliceras för att påskynda övergången till fossilfria drivmedel och inget annat.

   • Bergis

    Säg det till den som har minst 10 år kvar på sin nuvarande bensinbil och inte har råd att köpa något annat. Vart går bensinskatten till då? Går det tillbaka till bilägarna? Gissar på att du inte har något svar på den frågan. MP åker nog ut ut ur riksdagen på kraven på automatisk bensinskattehöjning och ökad anhöriginvandring. Hur ska Socialdemokraterna och vänstern då behålla majoriteten i riksdagen? Jo ni tänker samarbeta med borgarna har jag hört. Rösta på sossarna och få Centern och Moderaterna på köpet. Vad tror du väljarna röstar på då? Jag vet.

    • andersforss (inläggsförfattare)

     Vi får se till att hitta vägar så att alla kan köpa och äga en fossilfritt driven bil Bergis.

   • Brorson

    Om inte betydligt fler än dessa två hoppar av, kommer dessa avhopp att hjälpa SD att nå 20 % och kanske ännu mer. Nu kan Jimmie parafrasera ett känt uttalande av en gammal Vpk-ledare som sa ”Till vänster om oss finns bara avgrunden”. Fanns dessa två öht med på SD:s nyligen fastställda riksvalsedel?

    AfS försöker tydligen göra om ND:s misstag i början av 2000-talet och tio år framåt, då man lanserade sig som ett icke-nazistiskt med dock rasistiskt alternativ till SD, vilket hjälpte SD att sudda ut även rasiststämpeln. Fortfarande oklart om, och i så fall för vilket parti, de fyra riksdagsledamöter som tidigare har lämnat SD kommer att ställa upp för. Det finns fortfarande några ”tunga namn”, som inte kommit med på riksvalsedeln, men ännu inte har avslöjat hur det tänkt agera.

    • andersforss (inläggsförfattare)

     Jag är övertygad om att du har fel Brorson – Sedan är avhopparna 6 eller 7 så här långt om jag förstått saken rätt.

     • Brorson

      Det är lätt att uttala sig om sådant man inte vet något om, såsom vad som hände i Sverige innan du återvände och var fullt upptagen med att tjäna storkovan på skattesmitningstjänster och nattklubbar i Kuala Lumpur. Nu låtsas du vara expert på extremhögern i Sverige under de gångna tjugo åren. Men är det verkligen en bra strategi att underskatta fienden? Du påminner om Bagdad Bob. Saddam Husseins pressinformatör, som stod på ett torg i Bagdad och försäkrade att den amerikanska invasionen hade stoppats, när amerikanska stridsvagnar syntes köra i bakgrunden.

      Vad får dig att tro att du har den rätta strategin för att besegra SD i riksdagsvalet, när du inte ens lyckades besegra dina egna partikamrater inom S i Umeå i kampen om de åtråvärda valbara platserna på valsedeln?Tror du att det förbättrar dina chanser inför valet 2022 att du fortsätter kampanjerna mot en av dina rivaler (en kvinnlig partiveteran i nedre medelåldern) genom att tjata om att hon inte har gått på alla möten och påstå dig vara utsatt för åldersdiskriminering?

      Vad jag har försökt förklara för dig är vad som behövs för att SD ska sjunka så mycket i väljarstöd, som du fantiserar om. Förutom att S borde ha sagt upp samarbetet med Mp senast under senhösten förra året, krävs att SD spricker rakt av, i två lika stora delar, så att det bildas ett nytt parti utan SD:s historiska belastning. Detta är SD-toppen väl medveten om och centralstyr partiet med järnhand och låtsas att alla uteslutna har blivit uteslutna p.g.a. något slags systematisk utrensning av rasister och nazi-sympatisörer.

      I själva verket utesluts medlemmar för att de stör bilden av SD som ett antirasistiskt och antinazistiskt parti, antingen genom att avslöja vad som finns bakom den välpolerade fasaden eller genom att själva ha blivit påkomna med att ha sådana sympatier. De två senaste avhopparna tillhör uppenbarligen den sistnämnda kategorin, vilket givetvis stärker den bild som Jimmie Åkesson och Rickard Jomshoff vill ge av sig själva som goda demokrater av gammalsocialdemokratiskt snitt. Med Per Albin Hansson och Tage Erlander och delvis Olof Palme (din stora idol) som förebilder.

      Om dessa två, i stället för att gå till höger, till SD:s egna rötter. hade gjort gemensam sak med de sex tidigare avhoppade eller uteslutna riksdagsledamöterna + alla avhoppade eller uteslutna lokalpolitiker och bildat ett nytt parti till vänster om SD och med huvudsakligen SD:s partiprogram (som ju bara är en demokratisk fasad utåt) som politisk plattform, hade det blivit farligt för SD:s överlevnad som riksdagsparti. Men så blev det alltså inte. SD har inte ”imploderat”, som du fantiserar om.

      Åkesson och Jomshoff har förstått att det saknas grogrund för ett öppet rasistiskt parti i Sverige, och kan alltså samla skarorna kring den välpolerade fasadens politik. Och kan nu öka väljarstödet genom att peka på AfS och säga ”Vi är inte som dom”. Precis som gamla vänsterpartiledare gjorde en gång i tiden, som åkte på bjudresor i det fördolda till kommunistdiktaturerna samtidigt som de på hemmaplan tog avstånd från sovjetkommunismen och deras anhängare här hemma.

      Det finns f.ö. stora likheter mellan den nutida europeiska högerpopulismen och mellankrigstidens kommunistiska folkfrontspolitik. som gick ut på att styra utan att synas.

     • andersforss (inläggsförfattare)

      Publicerar som ett inlägg i debatten så att övriga kan läsa din inställning och avsaknad av argument.

      Sedan har jag aldrig ägnat mig åt att marknadsföra skattesmitartjänster Brorson.

     • Jonny Disenfeldt

      Flera av avhopparna hade ju för övrigt redan innan avhoppen strukits bort av SD inför valet 2018 …

     • andersforss (inläggsförfattare)

      Så kan det säkert vara men det ändrar inte på det jag anfört i inlägget.

     • Krister

      Men du måste ju på något sätt ha marknadsfört
      dina tjänster för att jobba som skattekonsult???

     • andersforss (inläggsförfattare)

      När jag jobbade i bank så marknadsfördes de den vägen Krister och det är där jag ägnat mig åt den typen av upplägg.

 11. Per Fjellberg

  Anders Forss, ibland överträffar du dig själv: ”Invandring är inget problem så länge vi har en effektiv integrationspolitik som vid varje valt tillfälle klarar av att effektivt integrera de som kommer – Det är integrationspolitikens effektivitet som ska styra antalet och inget annat.”

  Jag tycker det är ett utmärkt förslag.

  Du menar alltså att antalet invandrare Sverige tar emot ska styras av vår förmåga att integrera dem som vill invandra, vilket givetvis beror på vilken bakgrund de har, och inte på sådant där socialliberalt trams som flyktingars behov och asylrätten.

  Vi skulle kunna lägga ner Migrationsverket i dess nuvarande form och istället använda de frigjorda resurserna till att hjälpa till med integrationen.

  ”Låter det för bra för att vara sant, är det antagligen inte sant”

  Jag har nog missat det ”finstilta” i ditt förslag.

  • andersforss (inläggsförfattare)

   Jag tror inte att du missat något Per då det inte finns något finstilt i mitt förslag.

 12. Patrik

  Snälla Anders! Du skriver hela tiden om SD. Om de är så dåliga varför anammar då S den politik de fört en politik som Sd fört i 10 år utan att vända kappan efter vinden som S mfl? Vad tänker du skriva om SD får 22 % i höstens val och du siar om 10 % och helst 4 % där de hör hemma? Vem bestämmer var de hör hemma du eller alla röstberättigade väljare? Känner en stor mängd med invandrare som röstar på SD. Vad tänker du om det?

  • andersforss (inläggsförfattare)

   S har aldrig anammat SD:s politik Patrik – Att de skulle göra så är en omöjlighet då den ideologiska plattformen skiljer sig åt i gigantiska format.

   Ett politiskt förslag i en sakfråga måste alltid relateras till ett partis ideologi vilket gör att inget annat parti utom möjligen nybildade AFS vilar på samma ideologiska grund som SD.

   I övrigt så kvarstår jag vid det jag anfört i inlägget.

 13. Bosse

  AFS uppdykande på arenan nu i valårets början var så vältajmad, att man osökt nuddar vid tanken på att detta är ett beställningsjobb av SD…..

  SD behöver
  1: Göra sig ”vackra” för Alliansen, främst M och KD, och
  2: Få Sveriges medborgare att glömma vilka personer och idéer som skapat SD, och vända väljarnas uppmärksamhet bort från den vurm för fascistoida lösningar som ligger och puttrar precis under ytan, och som tittar fram ibland.

  I sin iver att hålla tjänstekostymen ren från synliga bruna fläckar, kan man nu säga:
  ”Jamen titta på DOM”…vi är oskyldiga..!
  Men SD behöver inte säga så.
  Meningen är att vi skall tänka dessa tankar själva (!).
  Strategin är att vi själva skall släpa in den Trojanska Hästen i maktens korridorer. Resten skall bli den historia som våra barnbarn får läsa….

  Är AFS SD:s ”utvisningsbås” och ”alibi” så länge det passar in i det rådande politiska klimatet…?

  Ja, tanken är fri, och den ynnesten nyttjar jag här.
  Dvs så länge det är möjligt.

 14. Leif Andersson

  Personligen tror jag SD gynnas genom den mer extrema varianten AFS på samma sätt som S gynnades när de hårdföra kommunisterna bröt sig ur partiet och bildade ett eget parti.

  De avhoppade riksdagsledamöter från SD som gått till AFS har ingen plats på riksdagslistorna inför valet i höst vilket naturligtvis är huvudförklaringen. Enligt min mening är det positivt att partiledningen plockar bort de nuvarande ledamöter som inte är dugliga eller inte delar partiets grundläggande värderingar. I ditt eget parti verkar de som redan sitter i riksdagen få vara kvar på riksdagslistorna så länge man själv vill oavsett vad man uträttar. Detta är ju knappast något positivt eller hur?

  • andersforss (inläggsförfattare)

   Det får du tycka om du vill Leif – Själv tycker jag som jag anfört i inlägget och efter valet vet vi vem av oss som hade rätt.

   Har dessutom noterat att KG Bergström delar min uppfattning i frågan.

   • Leif Andersson

    Har läst KG Bergströms inlägg i ämnet och gör en helt annorlunda tolkning av detta än vad du gör. Han menar iofs på att avhoppen är besvärande även om dessa individer inte fanns med på listorna till riksdagsvalet. Vidare skriver han att AFS möjligen kan få kanske två procent i bästa fall men att partiet även kan göra SD mer rumsrent för icke SD-väljare.

    • andersforss (inläggsförfattare)

     Förvisso och jag har aldrig sagt att AFD kommer att få många röster utan enbart att de i detta val kommer att pressa ner valresultatet för SD.

 15. Niklas Karlsson

  Eftersom du är sådant orakel på att förutspå valresultat så kan du ju tjäna en hacka , (och samtidigt ta pengar från ett profithungrigt privatbolag, vilket måste kännas bra för en Socialist),

  https://se.unibet.com/betting#filter/politics/all/all/sweden_democrats__sd_/1002890330
  Under 20.5% får du 2x pengarna
  Kombinera det med att ni Sossar ska få över 26% som ger 2.15 så har du får du en slant som du kan skänka till välgörenhet eller donera rätt in i den ofantliga sektorn.

  • andersforss (inläggsförfattare)

   Jag har inget intresse av att tjäna pengar på det jag gör Niklas – Hade jag haft det hade jag svarat ja på alla de sponsorförslag jag erhållit vilka jag konsekvent tackar nej till för att alltid ha ryggen fri.

 16. Alexander

  ” hade jag tackat nej till alla sponsorförslag jag erhållit”

  Företag söker alltså upp dig för att erbjuda sponsring? Vilka? Vad är det de vill att du ska göra?

  ” har dessutom noterat att KG Bergström delar min uppfattning”

  När jag tidigare hänvisade till honom var han inte trovärdig…

  • andersforss (inläggsförfattare)

   Många vill att jag ska släppa in reklam på mina sidor men till det nekar jag konsekvent.

 17. Alexander

  Anders

  Du har som sagt dina egna tolkningar av ord….

  Är KG Bergström trovärdig nu när ni delar åsikt?

  • andersforss (inläggsförfattare)

   KG Bergström är inte alltid fullt ut objektiv då han har klart borgerliga sympatier vilket han öppet redovisat vilket i sig hedrar honom. I detta fall litar jag dock på att han har gjort en korrekt analys.

 18. Billy Sandberg

  Hej!

  Du har ju naturligtvis helt fel. SD kommer slåss med sossarna om vem som blir största parti i nästa val. Jag tror SD vinner med liten marginal, eftersom dom ar det nya ”arbetarpartiet”, och arbetarna är fortfarande lite fler än bidragstagarna.

  Huruvida AFS kommer in i riksdagen den här gången, eller nästa val, låter jag vara osagt. Men får jag tippa, gissar jag i nästa.

  • andersforss (inläggsförfattare)

   den villfarelsen får du gärna leva i Billy – SD för ingen politik för arbetarklassen utan bara högerpolitik som gynnar de redan rika – Därtill en politik som fortsatt missgynnar pensionärer – Det kommer precis som jag förutspått att landa runt 10% i valet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.