Anders tankar om politik

Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar i dag.

Glad midsommar tillönskar jag er alla – Därtill en ansvarsfull midsommarhelg.

På midsommarafton är det en självklarhet för mig att inte skriva något politiskt inlägg då midsommar enligt mitt förmenande är en högtid vi bör använda till att umgås med familj och vänner snarare än läsa, debattera och prata politik.

Låt god mat och god samvaro under gemytliga former stå på agendan och ta dagen som den kommer utan alltför rigorös planering och allt för höga förväntningar.

Midsommar är även barnens högtid för alla som är föräldrar och därför är mitt råd till alla att sätta barnens bästa framför ens egna bästa.

Sist men inte minst vill jag påminna alla om att ta ansvar och ta det lugnt med alkoholintaget då midsommar inte handlar om att supa sig full utan om att umgås och ta hand om varandra.

För egen del tog jag redan före nyår beslutet att göra 2018 till ett vitt år helt utan alkohol – Ett beslut jag inte ångrat en enda sekund och som gjort min tillvaro oerhört mycket bättre även om jag var långt ifrån läget där alkoholen styr livet snarare än det omvända.

Med de orden tillönskar jag er än en gång En Glad Midsommar med god mat och god gemenskap.

P.S. I dag står umgänge på agendan så därför besvaras kommentarerna på gårdagens inlägg först imorgon.

”Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar idag”

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.