Ny dag – nya funderingar

Men ännu är hjärnan loj, och kroppen lätt zombieartad. Gör den vanliga morgonrutten från sovrum till badrum till kök utan att vara fullt vaken. Nu bär det iväg till jobbet så det är bäst att skrämma igång de små grå. Bäst att jag börjar med att skrämma igång mina trötta karlar först. Deras sängar var visst ovanligt sköna just denna morgon.

Dagens fråga: Kan någon av er andra bloggare tala om för mig vad "sidvisningar på inlägg" står för. Det låter enkelt men jag förstår ändå inte. Kryptisk rubrik som jag inte begriper mig på. Sidvisningar på blogg förstår jag. Tacksam för någon klok förklaring.

Ha en riktigt bra dag allesammans!!

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Karl-Gustav Sjöström

    Jag har hela tiden trott och gör det fortfarande att ”sidvisningar på inlägg” helt enkelt betyder att en sida med rubricerat inlägg öppnats av någon det antal gånger som siffran till höger anger. Egentligen borde det väl då stå ”Sidvisningar AV inlägg”. Intressant att se andra svara vaed det egentligen betyder.

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2009-07-24 09:17)
    Ja, det trodde jag med först. m a o så borde den sammantagna av dessa siffror bli samma som totalantalet besökare om jag förstått saken rätt, men det stämmer inte alls, så det måste finnas en annan förklaring.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.