Seg,segare,segast…

Idag är det svårt, tungt för att inte säja nästan omöjligt att ta sig ur sängen. Att äta något är inte att tänka på. Huvudet är tungt och kroppen ännu tyngre.

Utanför skiner solen på de vackra omgivningarna. Livet är gott och inga hotande orosmoln hänger på himlen ovanför. Det är fredag och helgen lovar en massa trevligheter. Det rimmar inte riktigt med varandra. Hoppas verkligen att jag inte håller på att bli sjuk.

Etiketter: , , , ,

5 kommentarer

 1. S

  När jag läste rubriken trodde jag du menade bloggen, för den är seg som jagvetintevad i dag. Måhända den har svårt att hålla sig sval pga all trafik på denna heta-linjen. Ser att du leder vkbloggligan, well done sis!

 2. Gunnel Forsberg

  Svar till S (2009-08-07 15:03)
  Danke schön schwester S. Ja det är segt både här och var. Om du var tvärsnört hit skulle jag bjuda på kräftor vitt vin och en massa smaskens tillbehör på terassen. Mitt middagssällskap verkar föredra kontoret framför mitt sällskap denna underbara afton.

 3. schwester S

  ja om ja hadd vure snört dit, men nu var jag ju inte det tyvärr. Fattar middagssällskapet vad han går miste om?!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.