Drömfångare och helgdagsnöjen

Idag ska vi ut på en liten spaningstur igen. Kanske man kan kalla det hemligt uppdrag. Drivkraften är vår längtan att hitta det optimala boendet där vi båda kan utöva våra stora intressen direkt från gården. Detta innebär för min del VATTEN. Nära, fiskeligt och vackert. Gärna både sött och salt i närheten.

Harrgrund, aborrvassar,öringvatten, gäststugor Jag vill helst kunna se från köksfönstret om det vakar, kunna fiska medans potatisen kokar, sitta på bryggan och skriva. Iaktta flötet i ögonvrån.En kombination av vardagsboende och semesterparadis. En plats dit de våra gärna återvänder för rekreation och samvaro. Livet är kort. Vi ska leva.nu

R suktar efter att få användning för sina pontoner och fantiserar om flytande bastubyggnader, rymliga uthus med plats för diverse farkoster, en landningsplats för den flygande gummibåten etc. Vi har ett par intressanta drömmar på G. Allt kanske man inte kan få, men att drömma är gratis – och gratis är gott!

Kanske du vet något drömställe som är till salu?

Etiketter: , , , ,

6 kommentarer

 1. Isak

  Jäg ha e´dan ställe du skrev om. Jäg feck´e i arv ätte
  a´mor. In´t skull jä kunne sälj å veta att nagen skull
  änner å fli, dä som n´far å a´mor böggt vä sine bare
  hänren. Å in´t vet jäg om dä heller gå sätt na pris på´e.
  Jäg lava då a´mor att sä länge jäg orke, så ske´e fo vara
  kvar. Men sen vet man ju in´t.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.