¨Skarpa order

Vännen A hör av sig nu på morgonen för att höra hur det är. Hon blir förskräckt när hon hör min obefintliga rosselstämma och förhör sig noggrannt om temperatur, färg på upphostningar och allmäntillstånd. Utifrån det jag beskriver så lutar hon åt att jag har lunginflammation. I ärlighetens namn har jag tänkt tanken själv, och med tanke på hemskheterna som finns i mina lungor, hur jag mår och hur jag låter så kanske det ligger nåt i vad hon säjer.

Sitter nu och väntar i sjukvårdsupplysningens kö vilket är ett äventyr för sig. Nu återstår att se om de tycker att det är dax för antibiotika eller om jag ska hosta vidare i hopp om att gammkroppen ordnar biffen själv

Vi som ska vara barnvakter i eftermiddag/kväll åt småflickorna. Tur att farfar är pigg och taggad för lek och äventyr. Jag skulle möjligen kunna åstadkomma en laddning playdoh i mitt sunkiga tillstånd.

Jag vill bli frisk!!

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Vännen A....

    leve AB !
    Så bra, snart är du på bättringsväg! Jag håller tummarna att det går fort!Back on track till veckan, då får du stämman tillbaka och kan ta ton igen!
    Kramar Annika

  2. Karl-Gustav Sjöström

    Fyra dagar med någon slags förkylning i kroppen i det solvarma Kina var inte så kul heller, men nu är det bättre och saker och ting, nära nog onämnbara lossnar allteftersom och vill ut. Jag skulle faktiskt behöva en ”spittoon” här vid min sida. Härmed ger jag dig en möjligthet att lära ett nytt engelskt ord – eller är det reedan bekant för dig?

  3. Gunnel Forsberg

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2009-09-26 11:56)
    Känner inte igen uttrycket men misstänker att det handlar om en slags spottkopp. Jag skulle behöva en likadan och är förskräckt över vad som tydligen kan finnas inne i ett par lungor. Krax krax på dig och välkommen hem! Nu har jag fått dunderantibiotika och hostmedicin. Här ska kureras!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.