Lillstrumpa och Syster Yster

 

 Man får tycka vad man vill om Staffan Westerberg, men  adventskalendern  med Lillstrumpa och Syster Yster älskades verkligen av mina barn Daniel o Sandra som då var några år gamla. Att mamma Gunnel  sedan körde dockteater med diverse udda strumpor hela den våren var också uppskattat. Trot eller ej!

Här försökte jag mig på att hitta ett avsnitt´av serien på youtube. Jag fann ett och laddade ned det här till bloggen. Vid närmare granskning visade det sig vara någon dålig satirvariant som jag snabbt plockade bort.Trist! Man kan verkligen bli lurad och saker är inte alltid vad man tror vid första anblicken.

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Gunnel Forsberg

    Svar till Anne-Marie Mäkelä (2009-11-28 09:52)
    Ja när man tänker efter så har olika böcker filmer och tv-program lämnat spår i minnenas värld. För mig påminner de om då mysiga åren då mina barn var små. För egen del minns jag något fragment ur Teskedsgumman, Humle o Dumle och ur Kullamannen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.