Gunnels barndomskalender igen

Imorgon är det åter dags för den första av tjugofyra  berättelser från min barndoms jul och adventstid i Västerbottens inland på 60-talet. Jag bjuder på en berättelse för varje dag fram till julafton.

Även i år blir det en spännande kalendertävling och precis som i fjol kommer jag att lägga in en eller två extra versaler någonstans i varje text. Bokstäverna bildar en strof ur en julsång som presenteras baklänges. Börja samla bokstäver. Den som först i ett mejl presenterar den korrekta strofen vinner en hemgjord marsipanlimpa med nougatfyllning och ett eget exemplar av Gunnels Barndomskalender i vacket marmorerat papper.

Rätt lösning skickas till [email protected]  och vinnaren kommer att presenteras på julafton här i bloggen.

Om du vill köpa en kalender, mejla mig så får du mer information.

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Ingemar Wahlström

    Klart man hänger på! Jag körde musiktävlingar på mitt mobilsvar en gång i världen så det är precis i min smak!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.