Kors i taket

Jag längtar efter ett gammalt hederligt pussel att lägga….rogivande och fascinerande. Eventuellt kan jag tänka mig att nöja mig med ett Vk-kryss. Det blir till att köpa papperstidningen imorgon!

Etiketter: , ,

8 kommentarer

  1. Ingemar Wahlström

    Ja, tänk att jag äntligen hittat ett Soduko som var så lätt att jag kunde lösa det, och dessutom begrep hur det gick till! Det var givetvis för barn upp till två år eller så, men i alla fall. Men ett rejält pussel vore nog inte så dumt även om korsordet nog ligger mig varmast om hjärtat. Ha en utvecklande helg, Gunnel…

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Ingemar Wahlström (2010-01-09 07:23)
    Grattis til Sodukandet! Ett bra sätt att hålla hjärnan i trim:) Jag brukar roa mig på Betapet (Alfapet på nätet)och ibland även med till synes själsdödande aktiviteter som ”bubbles” och liknande. Jag tänker så bra medans bubblorna sprängs! Kankse mitt lilla destruktiva jag som får utlopp!

  3. Anne-Marie Mäkelä

    Prova gärna ett sådant pussel som vi har liggande här sedan i jul. Där man inte vet vilken bild det ska bli utan man lägger bilden som personerna på bilden ser. Inte lätt ska jag säga….trots hjälp från barnbarn m fl så har vi inte ens fått ihop ytterkanterna!

  4. Berith

    min mamma fick ett puzzle varje år så länge hon levde.jag tog med ett träpuzzle utan bild nu när jag firade jul hos syrran.vi fortsätter mammas tradition och lägger puzzle varje jul. i år hann vi med två, men vi sitter mest hela dagarna och långt in på nätterna..men kul är det,särskilt när man hittar en bit som passar in!!vi hade ingenn aning om vad det skulle bli…man måste dock ha ett lämpligt bord att avsätta för ändamålet och det känns inte bra att måsta plocka tillbaks det i asken efter så många nedlagda arbetstimmar.Gamla träpuzzlen är bäst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.