Söndagmiddag

Att avsluta helgen i gemenskap med nära och kära känns bra. Snart kommer Johan Marina och barnen hit för att äta söndagmiddag.  Det blir köttgryta och potatis  med sallad och till oss kolhydratsrädda blir det en brocolii och blomkålsgratäng. Äppelkaka och vaniljsås eller hallon och grädde till efterrätt

Om ett par veckor kommer Oliver&co hem. Han har gubevars ätit sin första potatis idag och det gick finemangens. Mormor längtar efter att pussa honom på kinden, i den där lilla gropen bredvid mungipan…

4 kommentarer

  1. Katarina

    Låter perfekt på en söndag! Vi ska testa ett recept som Margot wallström lagat när Kronprinsessan besökte henne i Bryssel det är lax, västerbottensost och mos av mandelpotatis med mera. Hon kallar den för Skellefterätten. Det ska bli spännande att testa den, min man lagar och jag äter:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.