Sorry Adam!

Hemma igen efter en lång och innehållsrik arbetsdag följt av ett intressant möte. Stadskärnan i mörka vinterkvällen kändes ödslig och en smula kuslig där jag hastade fram i snålblåsten. Någon frustrerad person hade roat sig med att sparka omkull samtliga soptunnor i centrala stan. Turligt nog hade  denne "någon" lämnat platsen och jag hade verkligen ingen närmare lust att möta en person som är så frustrerad. Hur känner man det egentligen inuti sig själv när man gör en sådan sak?

R tittar just nu på världens troligen sämsta tv-program ever. Det handlar om dåliga bilförare och är så dåligt att dammråttorna rodnar. Tur att han just byter kanal, annars hade det nog riskerats att vältas en eller annan soptunna. Sorry Adam Alsing, men det finns gränser för vad en människa kan utstå.

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Ingemar Wahlström

    Jag går just nu, under tre ondagar, igenom minitiuösa tester för att se om jag får behålla körkortet. Såg en bit av samma program som R gjorde och jag kan inte låta bli att reflektera hur ett sådant test hade slutat för de värsta bilförarna. För det är rätt tufft!…

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Ingemar Wahlström (2010-03-04 21:18)
    Oj! Jag är ytterst skeptisk till om jag skulle fixa att ta om körkortet idag. Det var liksom enklare förr…Håller tummarna för dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.