Drömmarnas värld

Vaknade med ett ryck i morse  till mobilväckarens enerverande signal. Jag befann mig mitt i ett avgörande skede i en mycket verklig situation och kan ännu såhär en timme efteråt känna en liten malande irritation över att jag inte fick veta hur det slutade. Även förra natten drömde jag – vilket har varit mycket ovanligt det senaste året. Jag var då på konferens med en annan Forsbergare – nämligen Peter Forsberg. Om det hade varit hockey med i bilden hade jag fått klassa den som en mardröm, men detta scenario var helt puck-o-isfritt. Vad beror det på att man plötsligt börjar drömma? Har någon där ute något klokt att säga om den saken?

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. S

    Jag har också haft märkliga drömmar denna vecka, om folk jag inte träffat på år och dar, att Sverige har 501 kommuner istf 291 (tror jag det är) och en massa annat konstigt. Jag säger som mamma: ”inge´ gomärka!”, antingen oväder på G, eller sjukdom, och du har ju också börjat känna av flunsan..

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Anne-Marie Mäkelä (2010-04-08 16:40)
    Ja det kanske är därför. Här händer både ett och annat!! men man får ju som ett gratis ”extraliv” fyllt av spännande och oväntade händelser:)

  3. Gunnel Forsberg

    Svar till S (2010-04-08 11:48)
    Nej, det var inga bra tecken…med tanke på hur dålig ekonomi våra kommuner och landsting har. De är tillräckligt många som de är!!
    Det där med ”inge gomärka” känner jag igen – men om jag minns morsan rätt så är det ingen fara på taket så länge man inte drömmer om hästar och vita gardiner:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.