Från ett annat håll kom han in….

Helt otippat drabbas vårt skonade avlånga land av naturens oberäkneliga konsekvens. Vulkanutbrott!! Vem hade i sin vildaste fantasi trott att vi skulle hamna i dagens situation med askmoln och lamslagen flygtrafik? Inte jag i alla fall! Med spänning följer vi det fortsatta förloppet på nyheter och väderrapporter. Domedagsprofeterna drar genast igång konsekvensanalyser och själv ser jag framför mig en fjällvärld med svart snö…vilket låter trist som bara den. I morgonbitti när det ljusnar får jag se hur det faktiskt ser ut:)

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. S

    Hur tur hade inte vi i går då, som hade Per Fritzell som underhållare på kartdagarnas festmiddag, 10 poäng av 10 möjliga… en höjdarkväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.