En misslyckad smygare

Jag vaknade av mig själv kl 05.15 och efter en stunds funderande beslutade jag att smyga mig upp, plocka ihop fiskegrejorna och bege mig  ut på en välbehövlig fisketur. Kl 7 är det tänkt att jag ska sammanstråla med min fiskarkompis Lena.

Som en annan långkalsongsfantom smög jag mig ut i garage och förråd för att hämta mina fiskelådor….Spårlöst försvunna! Efter att ha sökt överallt blev jag så tvungen att väcka  den sovande Tuppen och fråga om han ställt undan dem. Mycket riktigt…han tyckte sig kännas vid det men kom inte på vart han ställt dem. Mitt behjärtansvärda försök att smyga iväg obemärkt gick alltså i stöpen. Dock verkar han trots väckningen någorlunda glad i hågen där han just nu i skrivande stund beger sig ut på sökarstråt. Håll tummarna!! Vad ska jag annars ta mig till?. Har ett ynka dåligt drag som jag fann i en vinterfiskelåda, men det får verkligen bara bli i nödfall jag använder det.

Etiketter: , , , , ,

4 kommentarer

  1. Kina Levin

    Åh, vad synd att jag inte visste att ni skulle ut, hade varit jättetrevligt med en tjejträff!
    Hoppas ni hittar spöna och skitfiske på er!
    /Kin@

  2. Anne-Marie Mäkelä

    Långkalsongsfantom – vilket underbart ord! Vilken härlig kontrast mellan den bild man får på näthinnan av det ordet och den fina bild man ser på bloggen 🙂 Trevlig helg!

  3. Gunnel Forsberg

    Svar till Kina Levin (2010-05-13 08:42)
    Hallå där! Så dumt av mig! men vi kom på det sent igårkväll och jag skulle bara ner en kortis. Vi får ta en ny chans:)

  4. Gunnel Forsberg

    Svar till Anne-Marie Mäkelä (2010-05-13 08:44)
    Långkalsongsfantomens nationaldräkt kommer att vara mer eller mindre standard i vårt nya liv. Min kompis J har lite svårt att få ihop de två bilderna av mig hon med. Själv tror jag faktiskt att jag är som bäst som långkalsongsfantom!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.