Oj vilken spännande dag!!

Idag har vi: Sett delfiner kring båten, svärdfiskar som hoppat inom kasthåll, haft bra vind i seglen, samt krockat med troligen självaste Onedin i en jättebåt eftersom våra ankare trasslat ihop sig. Det var ruskigt spännande en stund där och bildbevis kommer så småningom. Snacka om David och Goliat!! Allt gick dock bra tack vare ett förnämligt teamarbete på vår båt.

Nu är vi i hamn i Egina där vi ska tillbringa kvällen och natten innan vi beger oss vidare i morgon. Gemensam middag med de andra båtfolket blir kvällens tilldragelse, samt firande av Thomas som liksom jag uppnått andra halvlek i livet. Därefter kommer vi säkerligen att sova som klubbade sälar efter denna spännande dag. Solen och vinden tar på krafterna. Årets första dopp är avklarat och jag vågade faktiskt visa mig i baddräkt eftersom vi redan sett två tungviktare idag och för att det faktiskt är "valår" i år. 

Här kryllar det av lyxjakter och finfolk. Tur att man lämnade "storstövlen" och "rutigskjortan" hemma. Här trippar damerna i silverklackeskor på kajen, och jag gömmer mina crocsimitationer under sätet…eller förresten jag lägger upp dem över relingen och står för mitt bondska och tämligen onautiska ursprung!

Etiketter: , , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Kina Levin

    Tja, vad är väl en bal på slottet?!?
    Försök till fiske, med ett kastspö, ,med fel pålagd lina= linan tjorvar typ vart tredje kast och blir till en härva som nästan är omöjlig att reda ut…
    Så blev det 4 gånger idag. Jag tänka ti mitt stilla sinna att händer det en gång till så slår ajg ihop teleskopspöt; mycket riktigt!!!
    Det hände en gång till och så riktigt så att linan gick av helt enkelt, då linan var i en enda ”tjarv” runt spolen*sura*…
    jag skriver nog resten i bloggen, det tog nämligen inte slut där!
    /Kin@

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Kina Levin (2010-05-16 22:25)
    Vi provar så smått att fiska Mattias och jag, men ännu inga napp, dock ett söndertrampat – nylagat spö och ett flertal visuella kontakter med fin fisk!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.