Sandvikens Fjällgård på facebook

 

Sett från fjället ligger Sandviken där nere som ett smycke i allt det blå. Fotot är taget av R. Pedersen

Min nya facebookgrupp Sandvikens Fjällgård är öppen för alla intresserade. På ett par dagar har vi nu 136 medlemmar som vill följa vår resa. Vi har där fått kontakt med några av Sandvikens stammisar som även delat med sig av bilder och tips. Det är rena gottebordet för oss att hämta inspiration ur, nu när vi jobbar som rackarns här hemma med att avsluta vår Sörforsepok. När man får se ljuvliga sandstränder, vita fjälltoppar och naturen där uppe i all sin prakt, då känns det genast lite lättare att jobba på en stund. 

Nu och då så ramlar det in små spännande och härliga mail från okända människor som  vill berätta något eller dela en känsla. Det är nästan det roligaste med bloggandet, alla dessa fina människor som på ett eller annat sätt tar kontakt. På facebook pågår en recepttävling på tänkbara Sandviksdelikatesser. Vill du  vara med så är du hjärtligt välkommen med ett bidrag.

Etiketter: , , , , , , ,

6 kommentarer

 1. annkristin

  Hej Gunnel!
  Känner att det är lite synd att mycket ska gå genom facebook…inser ju att väldigt många är med där..men vi är faktiskt några stycken som väljer att INTE göra så..av olika anledningar..:)..är det bara via den man kan följa eran resa..?
  nåväl..ha det så trevligt på eran resa genom sverige idag..:)

 2. Gunnel Forsberg

  Svar till annkristin (2010-07-13 16:41)
  Hemsidan för Sandvikens Fjällgård kommer att uppdateras och från 12/8 kommer man att kunna följa livet på fjällgården liksom i gruppen på FB. Känner jag mig själv rätt så kommer det säkert att bloggas en del om det här med:)

 3. Lasse & (Lena)

  Hej…
  Du har chattat en del med min fru Lena från Sandviken (Gästrikland)
  Jag undrar: Om vi åker Inlandsbanan hur kommer vi från den till Er?

 4. Gunnel Forsberg

  Svar till Lasse & (Lena) (2010-11-14 20:18)
  Hej! Från det ena Sandviken till det andra:) Ni åker till Arvidsjaur och hoppar sedan på bussen – Silverexpressen – för att landa direkt på våran farstukvist. Välkomna!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.