Avkrok eller medelpunkt?

Man kan tycka att vi befinner oss i den yttersta avkroken – eller vid världens medelpunkt, nära polcirkeln…. Det är helt beroende av vad man har för inställning. Oavsett vad man tycker så är det helt sant och säkert att vi inte träffat så många människor på mången god dag som vi har gjort den senaste tiden. En dag/kväll som denna  är minnesvärd. Vi har haft full ruljans hela dagen, med cafe i kåtan, middagsgäster och många trevliga kunder och knappt hunnit med att prata med varandra R och jag. Varje ny dag möts vi av en sådan värme som strålar emot oss. Vi är så glada och tacksamma. Att vi dessutom får fina erbjudanden om hjälp från bloggvänner är verkligen en bonus i tillvaron.

Etiketter: , ,

8 kommentarer

  1. Ingemar Wahlström

    Mycket här i livet är relativt. En gång i världen prisade jag lugnet och stillheten i Bäsksele och det faktum att man kunde sköta sig själv utan att någon såg det och brydde sig. ”Ja, det är exakt därför jag bor på Östra Ersboda”, sa min kompis Katarina. ”Du kan sköta dig själv utan att någon lägger sig i…”.
    Så om du är i världens centrum eller total avskildhet är nog upp till dig. Jobba dig nu inte sjuk min vän, även om det är roligt. Lukta på blommorna ibland…

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Anne-Marie Mäkelä (2010-09-05 08:27)
    Ja, Ann-Marie! Fast vi hade inte förväntat oss att träffa så många bekanta och obekanta människor på så kort tid. Det känns roligt!

  3. Gunnel Forsberg

    Svar till Ingemar Wahlström (2010-09-05 10:54)
    Tack för omtanken Ingemar. Jag lyssnar uppmärksamt till ditt råd, och ska försöka ”lukta på blommorna” en stund varje dag, och inte göra livet orimligt. Hälsan ska man vara rädd om. Kram! Att bo i stan är nog lättare på sätt och vis. Där kan man ha en större frihet i att vara precis hur man vill utan att någon alls bryr sig. Men här granskas man under luppp och många här är sökert skeptiska till vad de här naiva kustborna kan tänkas ta sig för.

  4. Gunnel Forsberg

    Svar till Maria Skiddi (2010-09-05 01:20)
    Tack Maria! Vi känner oss precis sådär på insidan också. Om vi kan inspirera någon annan människa att ta tag i, och förverkliga sin vision eller dröm så vore det fantastiskt roligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.