Tillbaka till brottsplatsen

Laddar för ett Umeå-besök i veckan. Krögarutbildning måste tydligen till för att vi ska kunna få serveringstillstånd, så jag får passa på att besöka nära, kära och göra en del stadsärenden. Det känns lite gruvsamt med den långa bilresan på vinterväg. Bäst att ta fram rattmuffen!

 

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Karl-Gustav Sjöström

    Hantering av ansökningar och beslut om serveringstillstånd var en av mina arbetsuppgifter i kommunen under ett antal år. Hos mig kunde man t.o.m. tenta av sina kunskaper i alkohollagen. Det är ju egentligen bara de, som du behöver för att få serveringstillstånd. Laga mat och duka snyggt behöver du egentligen inte alls kunna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.