Gråvädersdag

Det är riktigt gråväder ute och jag påverkas av vädret. Vart ska man kunna hitta sig lite snabb energi och lust att ta tag i fredagsstädningen? Har du något bra tips på en energikick så tar jag tacksamt emot den.

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Birgitta vid Vindelälvens strand

    Skickar en varm och solig hälsning till dig från Fidji. Delar gärna med mig av solen och de varma baden jag njuter av här. Men… trots att det är hur fint som helst här så trivs jag bäst under korkeken, som är en stor sälg vid Vindelälvens strand.

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Birgitta vid Vindelälvens strand (2011-02-04 09:57)
    Underbar kommentar! Tänk, precis så kände jag när jag var till Thailand härom året. Även om Phi-Phi var underbart så vad är väl det mot ”hemma” i fjällen:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.