Jäs sir!

Gräddar bullar och bröd  samtidigt som jag städar stugor. Det gäller att tajma när man har många bollar i luften samtidigt så att  inget blir bränt eller glöms bort. Lördagsrusch pågår. Natterns hårda vindar har lagt sig och jag tror faktiskt att solen glimtade fram lite nyss. Snart kommer alla nya stuggäster. R ska installera den toalettvagn vi hyrt över påsken, för att bokstavligen "lätta på trycket" när så många gäster är här samtidigt. Hittills käns allt bara finemangen. Vi hoppas på en Glad Påsk för alla!

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Gunnel Forsberg

    Svar till Anne-Marie Mäkelä (2011-04-16 11:28)
    Trevlig helg önskar vi även till dig. Sitter på ändan en stund nu för första gången idag. Ikväll när vi har stängt så blir det myskväll och troligen somnar vi i soffan:)) En hektisk men rolig arbetsdag är snart till ända.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.