Nightriders

Ännu en kvällsutflykt. En strålande solnedgång, vindstilla och inte mindre än 7 älgar, 2 rådjur, ett gäng renar, några ripor, två harar och en tjäderhöna samt ett par olika vadarfåglar som jag ej vet namnet på och som noga aktar sig för kameran. Dessutom träffade vi en livs levande Björn….Men det var ingen mindre än en av våra grannar:))

Ruonekjåkkå kastar sig mäktig och vild ned i Sädva, som verkligen behöver få sig en vattenpåfyllning i månlandskapet.

Ännu en orädd älg betar vid vägkanten

Solen går ner över Vuoggatjålme

Björntoppen…i ännu en ny vacker skepnad

Etiketter: , , ,

6 kommentarer

 1. Birgitta

  Vilken härlig vinjettbild!! Jag minns från min tid i ”folkskolan” då vår magister spelade orgel och vi fick sjunga ”Härlig är kvällen, fridfull och ren. Solen kring fjällen sprider sitt sken…” Jag kan riktigt höra dig sitta vid orgeln och spela den till dessa bilder.Att du dessutom får en härlig Morgon mellan fjällen är ju en bonus.

 2. Gunnel Forsberg

  Svar till Birgitta (2011-05-24 11:08)
  Oj, nu fick jag lära mig någonting nytt. Tack Birgitta! Den sången har jag aldrig hört, men googlade genast och då känner jag igen melodin. Så nu ska den övas. Den passar ju perfekt här:)

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till Kina Levin (2011-05-24 14:00)
  Det är väl det som är meningen med oss människor. att vi ska störtta varandra så gott det går i jordelivets alla vedermödor. Kram och hälsa du med!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.