Naturens mångfald

Samma dag som jag åkte iväg söderut passerade Ina och S-O. Ina är en av mina härliga bloggläsare. Tyvärr missade jag deras besök. De passerade här i Sandviken även förra sommaren, precis när vi hade kommit hit och gav mig då en nyckelring med ett "turben". Den har uppenbarligen fungerat och jag tänker ofta på Ina när jag använder mina nycklar. Tänker på hur spännande livet är, hur vägarna korsas med alla möjliga fantastiska människor och deras öden och äventyr. Jag har ännu kvar ett par av de fina cellofanstrutar med torkade kantareller och svart trumpetsvamp som kom i ett vackert paket förra senhösten. De hade Ina skickat tillsammans med ett fint brev.

Denna gång lämnade de denna underbara orkidé i spännande gulgrönt med en plommonlila fin kruka som ettårspresent . Jag önskar så att jag hade varit hemma, fått krama om henne och visa den uppskattning jag känner, men eftersom jag vet att dessa värmlänningar har stuga i norrbotten, hoppas jag att det kommer fler tillfällen när vi får ses. Att vi då är hemma båda och kan bjuda på något gott och återgälda den här vänligheten. TACK Ina och S-O för den fina blomman som står här och lyser upp vår dag.

 

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Gunnel Forsberg

    Svar till Bertil Lehman (2011-08-27 00:53)
    Kul Bertil!! Nu blev jag ju tvungen att gå in och läsa själv. Vårt NY-äventyr känns så otroligt länge sedan. Tiden gårfort när man har roligt:) Önskar dig en fin höst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.