Bildbyte

Dags att damma av Björntoppen i vinterskrud. Ser fram emot de kommande veckorna då jag vet hur otroligt vackert det kommer att vara när isen lägger, fjällen snöpryds och allting är turkost, gnistrande metallicblått och silvervitt. Som en frostig symfoni i vinterns färger.

Etiketter: , ,

8 kommentarer

 1. Gunnel Forsberg

  Svar till ROGER JOHANSSON (2011-10-11 21:57)
  Vi har kommit fram till samma sak Roger. Varfågel. Någon sa att den symbolserar varsel och bringar olycka. De hoppas vi är fel 🙂 Nu har den inte varit synlig på ett tag…..

 2. Per

  Hej Gunnel. Hur va det där med Tjejernas dopp? Tänkte mest på om Lena verkligen doppade huvet (Hon brukar fuska med det :-)annars har man ju bara blött sig,inte doppat sig, det gills ju inte riktigt annars….. Ang den där fågeln oxå,var e en varfågel eller va var e för nåt :-))))) Halvdålig. Ha det så bra där uppe. Per

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till Per (2011-10-17 21:28)
  Hallå! Eftersom jag tyvärr inte själv var närvarande just i det kritiska momentet så kan jag inte med säkerhet uttala mig om huruvida badnymferna faktiskt tog sig vatten över huvudet eller inte. Bäst att du ställer samvetsfrågan direkt till henne:)

 4. per

  Hej igen. 🙂 men va bra,då kanske det står ett ett då. Tyckte jag fick så luddigt svar av henne och att bildbeviset va sisådär,krånglande zoom hette det visst :-)). Nä,skojar bara med er alla,det va imponerande. Här får vi hålla i hatten,hur har ni det? Per

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.