Äntligen!

Animerade bilder av utbyggnaden och av utsikten tänkt från  platsen där vårt köksbord står idag. Vattnet, fjället och himlen. Vilken underbar boende och arbetsmiljö vi får.

Äntligen börjar bygget på baksidan ta form.  Allt förarbete som gjorts under hösten har stått och väntat på denna dag. En spännande helg stundar med kranbil snickare och moduler, block och glaspartier i en salig blandning. En del nagelbitning återstår nog  när de kluriga balkarna och glaspartierna ska upp.  Idag kom modulerna till vårt kombinerade uterum/vardagsrum så det hela börjar ta form. Det blir mycket glas, ljus och känslan är att man ska känna sig som ute fast man är inne. Vi offrade ju  ett sovrum och det befintliga vardagsrummet till butiks och receptionsyta och det tar vi igen nu. Eftersom vi inte har någon altan eller uteplats tidigare och ständigt har gäster och kunder runt huset, så blir det här en chans till ett lyft för boende/arbetsmiljö och privatliv, samtidigt som det skulle kunna ge en flexibilitet för vår verksamhet. Framsidan är nu nästan klar utvändigt, men insidan återstår, så det kommer nog att ta sin tid innan allt är klart.