22 år sedan……

Min älskade yngste son Alexander fyller 22 år idag. Han är på toppen av livet. Det känns ofattbart hur snabbt livet rusat förbi, att det gått 22 år sedan den där kalla januaridagen då han föddes, men mest av allt känns det trist att inte få träffa honom och få ge en riktig födelsedagskram. Alla ni som är mammor vet hur gärna man vill samla alla de sina kring ett dukat födelsedagsbord bland familj och vänner, äta gott och skratta tillsammans just när det är födelsedag. Detta oavsett om födelsedagsbarnet är 5 eller 30 år. Jag önskar förstås honom allt gott, hälsa, vänner, kärlek, jobb och ett meningsfullt liv. Jag hoppas att han får bevara sin milda och goda personlighet genom livet, att han alltid ska veta vart han kan vända sig om det krisar och att vi aldrig någonsin ska tappa kontakten med varandra.

Ha en riktigt fin födelsedag min son! Önskar dig en fantastisk långresa när du snart ger dig ut i världen tillsammans med Mathilda. Var rädd om dig och kom helskinnad hem. Kom snart hit och fiska med mig igen. Jag lever än på de mysiga juldagarna då jag fick rå om dig och Bella. Ha en fin födelsedag min älskade son. Robert och Leo hälsar så gott!

5 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.