Vad ångrar du?

Intressant artikel i aftonbladet om vad  människor ångrar på dödsbädden. Får än en gång bekräftat hur viktigt det är att man lever sina drömmar, försöker följa sitt hjärtas röst i högre utsträckning och tillåter sig att njuta och ha roligt i livet. Det där "sen-et" kanske aldrig kommer. Så resonerade vi innan flytten hit och jag kan verkligen skriva under på hur bra man mår av att lyda sin inre röst. Vad har du för dröm?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14312905.ab

Etiketter: ,

4 kommentarer

  1. Daniel

    Härlig bild, årets schysstaste i alla blogg kategorier..!!

    Nåväl..
    Angående aftonbladet och livet i slutskedet så är det anmärkningsvärt att få reflekterat om skulderna man lämnar till sina barn..?
    Kanske ändock dessa dåtida generationer hade förmånen att vara fria från skuld?
    http://www.dn.se/ekonomi/svenskarnas-skuld-64-miljarder
    Nu pekar jag på en gammal artikel, hoppas att nutiden och dess generationer påvisar annat..

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Daniel (2012-02-04 03:11)
    Kul att du gillar min bild: Månen på Björntoppen – tagen en novembermorgon från vårt sovrumsfönster.
    Det är nog som du säjer att våra äldsta generationer inte dör skuldsatta i samma utsträckning som senare generationer. Blev tvungen att läsa på lite om det du skrev med att ”ärva skulder”. http://www.kronofogden.se/vanligafragor/fragorochsvar/familj/familj.5.225c96e811ae46c823f80001594.html.
    Det som jag tyckte var härligt i den lilla studien – var just att ingen nämnde ”pengar”, utan de viktigaste värdena var ord som glädje, familjetid, vänner. Det är nog så vi borde tänka medans vi lever. Jag har aldrig varit så lycklig som nu – när jag inte ens har någon lön.

  3. Anne-Marie Mäkelä

    Jag läste din länk till Aftonbladet och jag rös invärtes. Det stämmer så väl med mina egna tankar nu när jag närmar mig 60. Jag hoppas jag har modet, och kraften, att själv avgöra hur mitt fortsatta liv ska bli. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.