Möten

Imorgon kommer dagen med stor sannolikhet att börja som vanligt med tidningsläsning och en koll i mailen. Jag brukar kolla hur lottobolaget har gått, men även Solvallas travresultat granskas en gång till.

Imorgon torsdag ska jag ha möte med Synerco, dvs. det företag som driver nuvarande bad på entreprenad och har goda kunskaper om hur bad bör vara. De har begärt att få träffa mig och då ställer jag upp.

Sedan ska jag hälsa på Volvo Umeverken. Det är alltid lika spännande för att få höra vad man har i kikaren. Hoppas att vi slipper hamna i sådana situationer igen, som när det gäller att få tillbaka det transportstöd som glömts bort att förhandlas in vid EU inträdet. Det var verkligen bra på det sätt som Mässing drog i rätt trådar så att det kom tillbaka, liksom de investeringsstöd som man fick. Jag är helt säker på att det var det som gjorde att man investerade i Umeå och Sverige. Hoppas att det finns några ytterligare guldägg som vi ska arbeta tillsammans med, kommunen, företaget och facket för att fabriken ska utvecklas.

Kvällen ska jag tillbringa på ett möte i Elofssonhallen i Röbäck och innan jag åker dit ska jag se efter vilka idrottsanläggningar vi byggt eller gett bidrag till för att de ska ha komma till stånd under mina drygt 10 år som kommunstyrelsens ordförande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.