Ändrade planer

Dagen börjar lite annorlunda än vad som var tänkt då ett inplanerat möte faller bort. Ska därför ut på en morgonpromenad. I så stressiga tider som nu i valrörelsen gör den ännu större nytta än vanligtvis. Det är bra för hälsan och för motionen då största ansvaret för hälsan åligger en själv. Ingen annan kan göra den åt en.

En kommentar

  1. Eva Jonsson

    Visst kan man göra en hel del själv, men kom för tusan inte och säg att hela ansvaret åligger på en själv….det är så förbaskat mycket som gör folk sjuka idag…miljö..horribla arbetssittuationer….så det är banne mig inte lätt att dessutom ha ork att hålla sig frisk….det går nog bra för samhällets priviligerade…läs Du

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.