Imorgon ska jag passa på och föra fram Umeås goda sidor för näringsministern, Thomas Östros

I morgon blir det i stort sett valarbete samt att läsa in lite handlingar för nästa vecka. Jag vet ännu inte vad vi har på dagordningen.

Imorgon ska jag också vara med näringsministern Thomas Östros på bland annat Volvo, med både fack och företagsledning. Då ska jag tala om vad jag tror behövs för fortsatt utveckling av norrländskt näringsliv. Där ingår självklart transportstöd, möjligheter för investeringsbidrag för strategiska investeringar från staten. Jag ska också berätta för Östros vilken stor betydelse en del företag har för hela den svenska industrin tex. Volvolastvagnar, Ålö, Emersson bioteck mfl. Partiet har ju tagit fram strategisk inriktning för tex. svensk fordonsindustri.

De dyra elpriserna är ju ett stort problem för viss typ av industri och vi måste se till att företag vill fortsätta att investera här såsom Volvo och andra.

Att vägsystemet inte lösts är ett annat problem för Umeås näringsliv som bör påminnas om.

Vi ska också skryta om den tillväxt vi har i privata jobb.

Jag kommer också att fundera över varför vi är så dåliga på att skaffa pengar till partiet då vi inte har råd med samma marknadsföring som folkpartiet och trycka tidningar, samt om vi har stora skillnader i rabatter för annonser vilket är ett indirekt stöd från näringslivet

En avslutande kommentar för idag är jag fattar inte att människor ännu tror på kommunistiska revolutionärer eller så är det många som inte vet vilken grundideologi som sekten offensiv utgör. Ingen kommunism någonstans har kommit till makten i helt fria val. Kupper och väpnad kamp har gällt för dem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.