GRATTIS MARIA TILL SILVRET

Det går inte att uppleva en prestation som Maria Pietilä Holmner gjorde i storslalom utan att bli tårögd. Det är så spännande att det inte går att beskriva. Jag har ju hört berättas om hennes talanger sedan barnsben då hennes pappa Tom jobbat med min hustru. Det känns självklart ännu roligare när en bekant får framgångar. Visst har hon talang men hon har aldrig nått dit om inte pappa Tom och mamma Elisabeth ställt upp som dom gjort. Törs inte ens tänka hur många 10-tusentals mil dom kört till träningar och tävlingar och hur många timmar Tom varit i Bräntis och gjort snö. Jag tycker man alltid gömmer bort arbetet bakom framgångar och vi som minns Toms som hockeyspelare vet att det är alltid att ge gärnet som gäller. Det var ett helt annat Go än i måndagens lövenmatch.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.