Långa och många handlingar ger ändå resultat

Jag tycker än en gång att våra handlingar är för långa och omständiga, men igår tog vi ändå en inriktning på resecentra mitt i stan. Det är bra att vi blev överens och jag tror dessutom att det blir bra även om jag i början trodde att "gamla station" skulle vara station. Huvudsaken är att det blir bra för resenärerna.

Skitkul
Det skulle nog ungdomarna säga om alla de detaljplaner som är på gång för att skapa boende åt dom som vill bo här. Tyvärr hade jag rätt när jag sa att regeringens politik inte gynnar hyresrätten så en del omtag får vi ta beträffande markreservationer. Även om jag egentligen ogillar tvära kast i planeringen måste vi ha planer som det går att bygga efter. Trivselboende i Sävar är bra. Alfonsios planerade restaurang vid Umebagarn också bra, Sandåkern vid Tvärån några våningar högre. Ja, det finns många exempel på byggande.

Byggjobbarna
Den kår som jag själv tillhör har bra med jobb. I Umeå tjänar man bra med pengar, men samtidigt bygger man billigt dvs. man har effektiv produktion som gör att det är bra för alla.

Miljöåtgärder
Ja det blir det när vi säger ja till en ny bergtäckt i Tjälamark. Då blir det färre tunga fordon genom centrala stan. Jag kan tipsa att mycket av det som byggs eller ska byggas finns att läsa om på kommens hemsida.

Lördagsgodis blir det för en gammal dragon att åka häst och vagn med hustrun och Tilde, som vi ska sköta i helgen till invigningen av dragonparken. Dragoner eller rättare sagt Norrlands dragoner hette egentligen K4.

Regionkommuner har moderaterna svårt för om man ska tro dagens media även om jag kanske tolkade partisekreterarens debatt lite annorlunda. De andra partierna har säkert inget att sätta emot även om dom sägs stödja en annorlunda organisation.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.